Atatürk Havalimanı'nda alarrm: İki kişi kaçmaya başladı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Atatürk Havalimanı'nda alarrm: İki kişi kaçmaya başladı

Atatürk Havalimanı'nda alarm.. Güvenlik güçlerinin durumlarından şüphelenilen iki kişi bir anda kaçmaya başladı. Bir şüpheli dördüncü kattan aşağıya atlayarak yaralanırken, diğer şüpheli de polis tarafından yakalandı.

Takip Et

Son Dakika Haberi

İstanbul Atatürk Havalimanında durumlarından şüphelenilen iki kişi kaçmaya başladı. Bir şüpheli dördüncü kattan aşağıya atlayarak yaralanırken, diğer şüpheli de polis tarafından yakalandı.  DHA

Olay saat 17.15 sıralarında yaşandı. Otoparkta şüphe üzerine durdurulmak istenen İranlı 2 kişi kaçmaya başladı. Şüphelilerden biri otoparkın ikinci katından düşerek yaralandı. Diğer şüpheli ise polis tarafından yakalandı.

Havalimanı kaçan şahıslar

Yaralı şüpheli için olay yerine ambulans çağrıldı. Yaralı kişi, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Havalimanındaki hareketlilik sırasında polis çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Otopark giriş ve çıkışlara kapatıldı. Havalimanı önündeki cadde trafiğe kapatıldı.

Havalimanı kaçan şahıslar
Şüpheli, Havalimanı Şube Müdürlüğü’ne götürülerek sorguya alındı. Hareketliliğin sona ermesiyle havalimanını önündeki caddede trafik normale döndü ve otopark yeniden giriş ve çıkışlara açıldı.
Şüphelilerin, üzerlerinde yapılan kontrollerde herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı. İranlı oldukları öğrenilen iki kişinin, pasaport ve kimliklerinin bulunmadığı belirtildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor. DHA

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin