Astsubay Serkan Karakaya: Vatana iki canımızı verdik, feda olsun. Biz evlat katili değiliz


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Astsubay Serkan Karakaya: Vatana iki canımızı verdik, feda olsun. Biz evlat katili değiliz

Son dakika.. Eşi ve 11 aylık bebeği bölücü terör örgütü PKK'lı hainlerce şehit edilen astsubay Karakaya'dan, bebek katillerine tokat gibi yanıt... Hakkari'deki kalleş saldırıda eşi ve bebeği şehit olan Astsubay Çavuş Serkan Karakaya konuştu. Karakaya, "Vatana iki canımızı verdik, feda olsun. Kanını yerde bırakmayacağız. Biz evlat katili değiliz" dedi.

Takip Et

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, PKK'lı teröristlerin yola tuzakladığı patlayıcının sivil aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu eşi Nurcan Karakaya ve bebeği Bedirhan Mustafa Karakaya'yı kaybeden Astsubay Çavuş Serkan Karakaya açıklama yaptı.

Astsubay Serkan Karakaya şunları söyledi:

"Diyecek bir şeyimiz yok, vatan sağ olsun. Vatana iki canımızı verdik, feda olsun. Kanını yerde bırakmayacağız. Sürpriz yapmak için yanıma çıktı. İki saat oturduk, iki saat sonra indi. 15 dakika sonra da patlama oldu zaten.

Patlama sesini duydum. Ben üst bölgesinden takip ediyordum eşimi, kaybolduğu noktada zaten patlattılar. Ben silahımı alıp indim zaten. Allah onları kahreylesin. Biz evlat katili değiliz. Kanını yerde bırakmayacağız. Gelip benden sorsalardı ama çocuğumdan eşimden sormuşlar; bakacağız. Vatan sağ olsun. Vatan yoluna iki canımız feda olsun. Vatan sağ olsun inşallah."

İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin