Antalya'da baba vahşeti: 3 ve 5 yaşındaki Elasu ve kardeşi Hira artık yok


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Antalya'da baba vahşeti: 3 ve 5 yaşındaki Elasu ve kardeşi Hira artık yok

Son dakika: Antalya'nın Aksu İlçesi'nde 40 yaşındaki Göksel Akşeker kızları Elasu ve Hira'yı öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.. Korkunç olayın yaşandığı evde incelemelerde bulunan Emniyet Müdürü Uzunkaya: “Aile içi bir dram olayı, facia” açıklaması yaptı.. Korkunç haber son yıllarda ülkemizde işlenen ve her gün artan aile içi şiddet, kadına şiddet, Çocuklara yönelik şiddet, cinsel istismar, tecavüz ve cinayet olaylarını bir kez daha gözler önüne serdi.. Sosyal medyada ise vatandaşlar, bu tür vahşi olaylara karşı devletin caydırıcı önlemler almaması isyan etti.. Cİnayete ilişkin kan donduran detaylar da ortaya çıkmaya başladı..

Takip Et

Son dakika haberi.. yine bir vahşet yine bir baba vahşeti..  

Antalya'nın Aksu İlçesi'nde adı açıklanmayan baba, 3 ve 5 yaşındaki biri kız 2 çocuğunu tabancayla öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.

Olay, Soğucaksu Mahallesinde müstakil bir evde yaşandı. Alınan bilgiye göre, söz konusu adreste yaşayan aileden bir süredir haber alınamayınca ev sahibi eve gitti. Kapıyı açan olmayınca durum polise bildirildi. Olay yerine gelen ve içeri giren polis ekipleri, Göksel Akşeker (40) ile kızları Elasu ve Hira'nın cansız bedeniyle karşılaştı. Akşeker'in cinnet geçirdiği ve iki kız çocuğunu silahla öldürdükten sonra intihar ettiği iddia edildi. 40 yaşındaki babanın daha önce eşini yaralamaktan adli kaydının bulunduğu ve kendisinden ayrı yaşadığı öğrenildi. Olay yerine Antalya İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya da gelirken, olayla ilgili bilgi alarak ev içerisinde incelemelerde bulundu.

Göksel Akşeker 2 çocuğunu öldürüp intihar etti

 

Polisin yaptığı ilk incelemede, babanın çocuklarını öldürüp intihar ettiği tespit edildi

Aksu'da meydana gelen vahşet, son yıllarda ülkemizde işlenen ve her gün artan aile içi şiddet, kadına şiddet, Çocuklara yönelik şiddet, cinsel istismar, tecavüz ve cinayet olaylarını bir kez daha gözler önüne serdi.. Sosyal medyada ise vatandaşlar, bu tür vahşi olaylara karşı devletin caydırıcı önlemler almaması isyan etti..

2.5 AY ÖNCE DE EŞİNİ VURMUŞ

Aksu ilçesinde, baba Göksel Akşeker'in intiharından önce tabancayla öldürdüğü çocuklarının 3 yaşındaki Hira ile 5 yaşındaki Elasu olduğu belirlendi. Akşeker'in, geçen 30 Ağustos'ta ise eşi Şura Akkök Akşeker'i Konyaaltı ilçesi Liman mahalllesinde tabancayla vurup, yaraladığı, öldüğünü düşünerek de olay yerinden kaçtığı ve o günden bu yana firari olduğu belirlendi.

2 YIL ÖNCE İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNMUŞ

Göksel Akşeker'in, 2 yıl önce de 13 katlı apartmanın 11'inci katındaki dairenin penceresine çıkarak, intihar girişiminde bulunduğu ortaya çıktı. İntihar girişimi sırasında çeşitli yerlerini bıçakla keserek, kendisini yaralayan ve 'Mehdi' olduğunu ileri süren Akşeker'in 6 saat sonra polisin çabasıyla pencereden indirildiği öğrenildi. Öte yandan evde yapılan aramada, Akşeker'e ait sahte 20 kimlik ele geçirildi. 

Göksel Akşeker Aksu cinayet

Emniyet Müdürü Uzunkaya: “Aile içi bir dram olayı, facia”

Söz konusu evden çıktıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Antalya İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, olay yerine henüz savcının gelmediğini söyledi. Uzunkaya, “Gerekli incelemeler yapılacak. İçeride bir baba iki çocuğu var. Aile içi bir dram olayı, facia. 3 ve 5 yaşlarında iki çocuk öldürülmüş. Sonra da kendisi intihar etmiş. Görüntü intihar görüntüsü. Silah elinde. Gerekli incelemeler yapılacak. Anlaşılan o ki, Perşembe gününden beri haber alınamayan bir aile. 1,5 ay önce buraya yerleşilmiş. Polisiye yönünden geçmiş kayıtları olan bir şahıs. Gerekli adli soruşturma, kapsamlı bir şekilde yapılacak. Ailesine haber verildi. Aile geliyor ve kendileriyle görüşülecek. 40 yaşında bir baba, 3 ve 5 yaşında kız çocukları. Çocuklar muhtemelen silahla öldürülmüş. Ev içerisinde oldukça silah ve kurşun izleri var. Sonrasında da kendisi intihar etmiş görüntü bu. Birkaç sahte kimlik bilgileri var. Önceden karıştığı bir adli olayı var. O nedenle de şu andaki ismi ve üzerinde evi kiralarken kullandığı kimlikleri soruşturma açısından şu an söylemeye gerek yok” dedi.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin