Vatandaşa akşam çöp pazarı, AKP'lilere ziyafet sofrası

Milyarlarca liralık bütçesiyle dikkat çeken Diyanet'in vatandaşa yaptığı 'akşam pazar kapandıktan sonra gidin' tavsiyesi hafızalardaki yerini korurken, vatandaşlar ekonomik sıkıntılarla boğuşurken, yoksulluktan ve işsizlikten hayatına son verenler artarken, AKP’lilerin Binali Yıldırım için hazırlattığı lüks ziyafet sofralarına tepki yağdı..


© Haber Oku

Türkiye’de vatandaşların ekonomik kriz, işsizlik ve yoksullakla boğuştuğu günümüzdeki AKP'li isimlerin lüks yaşamlarına ilişkin paylaşımları ve ziyafet sofraları dikkat çekiyor...

Yemek kartında parası olmadığı için intihar eden üniversite öğrencisi Sibel Ünli, “Çocuklarım aç” diyerek Hatay Valiliği önünde kendini yakan baba, hafızalarda yerini korurken, devletin üst kademesinden gelen “lüksün fotoğrafı” tartışmalara neden oldu.

Vatandaşa akşam çöp pazarı, AKP'lilere ziyafet sofrası

Oda TV’den Murat Sökdü’nün haberine göre; eski Başbakan ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, partisinin İl Danışma Meclis Toplantısına katılmak üzere Muğla’ya geldi. Yıldırım’ı, AKP İl Başkanı Kadem Mete, AKP’li İlçe Belediye Başkanları, partililer ve Muğla Valisi Esengül Civelek karşıladı.

AKP’lilerin tam kadro katıldığı Binali Yıldırım karşılamasının ardından önceden organize edilen lüks sofralar kuruldu. Adeta birbirleriyle yarışıp Binali Yıldırım’a isteklerini ileten AKP’li Belediye Başkanları ile partililer, Yıldırım’ı Bodrum’a davet ettiler.

Vatandaşa akşam çöp pazarı, AKP'lilere ziyafet sofrası

Şatafatlı saray sofralarını aratmayan menüler ve lüks masalar tartışmalara neden oldu.

Köyceğiz’in AKP’li Belediyesi ise Binali Yıldırım için hazırlanan ziyafet fotoğrafını resmi hesabından paylaştı.

Analitik veriler için çerezleri kullanmaktayız. Daha Fazla Bilgi