Son dakika: İstanbul Avcılar KYK yurtları da tahliye ediliyor

Son dakika.. Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (KYK) bağlı İstanbul Avcılar'daki yurt binaları deprem hasarı nedeniyle 6 Ekim'e kadar tahliye edilecek. İstanbul Üniversitesi Rektörü Aydın ayrca Bakırköy Yerleşkesi'ndeki Sağlık Bilimleri Fakültesinin de 2-22 Ekim tarihleri arasında eğitime kapatılacağını duyurdu.


© Haber Oku

Son dakika: İstanbul Avcılar'da deprem hasarı nedeniyle yurt binaları da tahliye ediliyor

İstanbul’daki 5.8 büyüklüğündeki depremin ardından, İstanbul Avcılar’daki Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (KYK) bağlı yurt binaları da hasasr nedeniyle 6 Ekim’e kadar tahliye edilecek.

Son dakika: İstanbul Avcılar KYK yurtları da tahliye ediliyor

Öte yandan İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörlüğü, 26 Eylül'de meydana gelen depremde hasar gören Veteriner Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesinde eğitim-öğretim hizmetlerine 20 gün ara verildiğini duyurdu.

SAĞLIK BİLİMLERİ DE ARA VERİYOR

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörü Prof. Dr. Aydın konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Bakırköy Yerleşkemizde yer alan Sağlık Bilimleri Fakültesinde eğitim ve öğretim faaliyetlerine 2-22 Ekim 2019 tarihleri arasında ara verilmesine ve bu süre zarfında Bakırköy Yerleşkesindeki Fakülte binasının tahliye edilerek yeni binaları inşa edilinceye kadar Büyükçekmece Yerleşkesine taşınmasına karar verilmiştir.”  dedi.

Analitik veriler için çerezleri kullanmaktayız. Daha Fazla Bilgi