Son dakika: Ersun Yanal istifa etti

Fenerbahçeli tribünler 21 yıl sonra gelen tarihi derbi yenilgisi sonrası Teknik Direktör Ersun Yanal’ı istifaya davet etti. Öte yandan son dakika gelişmesine göre, Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Galatasaray mağlubiyeti sonrasında istifa etti. Başkan Ali Koç ve Yönetimi statta Yanal hakkında bir karar almak için toplandı.


© Haber Oku

Son dakika haberine göre, Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Galatasaray mağlubiyeti sonrası stadı terk ederek yönetime istifasını sundu. Başkan Ali Koç ve yönetim, Şükrü Saraçoğlu'nda Yanal için 'acil toplantı kararı aldı.. 

Süper Lig'in 23. hafta derbi maçında Galatasaray, 20 yıl sonra Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yenmeyi başardı. Sarı kırmızılılar karşılaşmayı 3-1 kazanırken maçta 3 de kırmızı kart ve çok sayıda sarı kart çıktı.

Müsabakanın sonunda tribünler futbolculara tepki gösterirken Teknik Direktör Ersun Yanal'ı istifaya davet etti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal istifa etti

ERSUN YANAL İSTİFA ETTİ

Son dakika haberine göre, Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, tarihi Galatasaray mağlubiyeti sonrasında istifa etti.

Fenerbahçe Yönetimi, Ersun Yanal için toplandı!
Kırmızı kart gören Ersun Yanal basın toplantısına da katılamayacağı için stadı erken terkederken, Başkan Ali Koç ve Yönetimi statta Yanal hakkında bir karar almak için toplandı.

"23 HAFTADA 38 PUAN"

Bu sezon Ersun Yanal yönetiminde geride kalan 23 haftada 38 toplayan Fenerbahçe 6. sırada bulunuyor.

23.02.2020

Galatasaray 20 yıl sonra Fenerbahçe'yi yendi

İLGİLİ HABER
Analitik veriler için çerezleri kullanmaktayız. Daha Fazla Bilgi