O Ses Türkiye'de Ebru'dan boşalan koltuğa Can geliyor

Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye'de Ebru Gündeş'in yerine geçecek ismi seçti. Ebru Gündeş, Hadise, Murat Boz ve Hakan-Gökhan Özoğuz’un jüri üyeliği yaptığı yarışma programından ayrılan Gündeş'in jüri koltuğuna oturacak isim ünlü sanatçı Sibel Can oldu.


©

Sosyal medya üzerinden karşılıklı yapılan duygusal açıklamalarla O Ses Türkiye’deki jüri üyeliğini bıraktığını açıklayan Ebru Gündeş’in yerine kimin geleceği kısa sürede belli oldu. Hadise, Murat Boz ve Hakan-Gökhan Özoğuz’un yanında jüri koltuğunda oturacak isim Sibel Can olarak belirlendi.

Üç sezondur oturduğu jüri koltuğunu bu sene Sibel Can’a devredecek olan Ebru Gündeş ayrılığı; “O Ses Türkiye ise kocaman bir kadro benimle veya bensiz varlar ve hep de olacaklar inşallah… O yüzden içinde bulunduğum durumdan dolayı dostum Acun Ilıcalı’dan bu sene izin istedim kendisi de her zamanki desteğiyle beni anlayışla karşıladı. Acun ve Acun Medya -Tv 8 ailesi başta olmak üzere Hadise, Murat, Gökhan ve Hakan hepinize minnettarım, sizleri iyi ki tanıdım iyi ki hayatımdasınız ve çok seviliyorsunuz…” mesajı ile duyurmuştu.

Analitik veriler için çerezleri kullanmaktayız. Daha Fazla Bilgi