Muharrem İnce canlı yayını terk etti: Bu saygısızlık, bu faşizm

Muharrem İnce, Haber Global televizyonunda katıldığı bi programda konuşması kesilip Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının verilmesi üzerine canlı yayını terk etti. İnce yayını terk etmeden önce 'Bu saygısızlık, bu faşizm! Ben gururumla kimseyi oynatmam.. Ben burada beklemem, ya çağırmayacaksınız ya da konuşturacaksınız. Korkmayın ya. Gidecek ilk seferde merak etmeyin.' dedi


© Haber Oku

Muharrem İnce, Senem Toluay Ilgaz'ın sunduğu Neden programının konuğu oldu.

Kendisine yöneltilen ilk sorunun hemen ardından sözünün programın sunucusu Senem Toluay Ilgaz'ın sözünü kesip Erdoğan'ın İstanbul'un Fethi için Ayasofya'daki konuşmasına bağlanacaklarını söylemesi üzerine İnce tepki gösterdi.

Muharrem İnce canlı yayını terk etti: Bu saygısızlık, bu faşizm

"KORKMAYIN YA GİDECEK İLK SEFERDE"

İnce, canlı yayını terk etmeden önce şunları söyledi: 

"Bu saygısızlık, bu faşizm! Ben gururumla kimseyi oynatmam. Kendi kendinize devam edin arkadaşlar. Erdoğan’ın babasının malı değildir Türkiye Cumhuriyeti. Ben Erdoğan’dan korkmuyorum. Erdoğan bu memleketin kurucusu değil, sahibi değil, çağırıyorsanız buraya birisini, onu konuşturacaksınız. Korkmayın bu kadar. Ben de Cumhurbaşkanı adayıydım, 16 milyon oy aldım. Yüz tane televizyon kanalı Erdoğan'ı gösteriyor. Bırakın da iki kelime laf edelim, isterse yüz tane daha kurar o zaten. Daha bir soru soruyorsunuz ağzımı açıyorum... Ben burada beklemem, ya çağırmayacaksınız ya da konuşturacaksınız. Korkmayın ya. Gidecek ilk seferde merak etmeyin."

Analitik veriler için çerezleri kullanmaktayız. Daha Fazla Bilgi