Meryem Uzerli’den çok ateşli pozlar

Muhteşem Sultan Hürrem ve şu anda Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı TV dizinde rol alan Meryem Uzerli, kırmızı şortlu fotoğrafları ve seksi paylaşımlarıyla hayranlarını adeta "tükenmişlik sendromuna" sokuyor..


©

Kısa bir süre önce ikinci kez bir araya geldiği sevgilisi Alp Özcan’dan yeni ayrıldığı ortaya çıkan Meryem Uzerli, sosyal medya hesabından paylaştığı cesur pozlarla dikkat çekiyor.

Yeni projeleriyle ilgili olarak paylaşımlar yapan Uzerli, giydiği kısa kırmızı şortuyla çekici fiziğini ortaya koyarken, yeni projesiyle ilgili bir ön paylaşımda bulunmuş oldu.

Kısa bir süre önce ikinci kez bir araya geldiği sevgilisi Alp Özcan’dan yeni ayrıldığı ortaya çıkan Meryem Uzerli, Instagram hesabından paylaştığı cesur pozlarla dikkat çekiyor.

Son olarak 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinde rol alan Meryem Uzerli, "Sürpriz yakında" notuyla Instagram hesabından çok konuşulacak fotoğraflar paylaştı.

Meryem Uzerli'nin bu pozlarına oldukça fazla yorum ve beğeni geldi.

Güzel oyuncunun paylaştığı fotoğrafların altına "Çok seksisin"  yazan hayranları adeta beğeni tıklaması yarışına girdi..

Analitik veriler için çerezleri kullanmaktayız. Daha Fazla Bilgi