Kobe Bryant ve kızı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Son dakika... NBA efsanesi Kobe Bryant Kaliforniya'da meydana gelen helikopter kazasında hayatını kaybetti.. Kobe Bryant'ın da aralarında olduğu 5 kişi kazada hayatını kaybetti. Kobe Bryant’ın 13 yaşındaki kızı Gianna Maria’nın da helikopter kazasında hayatını kaybettiği açıklandı.


© Haber Oku

Son dakika.. Kobe Bryant helikopter kazasında hayatını kaybetti

NBA ve Los Angeles Lakers'ın efsane ismi Kobe Bryant, Kaliforniya'da geçirdiği bir helikopter kazası sonrasında hayatını kaybetti.

Kobe Bryant ve kızı helikopter kazasında hayatını kaybetti

NBA tarihinin efsane isimlerinden biri olan 41 yaşındaki Kobe Bryant ABD’ye göre sabah saatlerinde Los Angeles Lakers maçının dönüşünde kendine ait Sikorsky S-76 tipi helikopteriyle geçirdiği kazada kurtulamadı. Kobe Bryant’ın 13 yaşındaki kızı Gianna Maria’nın da helikopter kazasında hayatını kaybettiği açıklandı.

Kobe Bryant ve 13 yaşındaki kızı Gianna Maria hayatını kaybetti..

5 KİŞİNİN YER ALDIĞI HELİKOPTERDE KURTULAN OLMADI
Kimliği henüz belli olmayan 3 yakını ve 13 yaşındaki kızıyla maçtan dönen efsane ismin helikopteri sis nedeniyle Calabasas yakınlarında bir tepeye çarpıp yere çakıldı ve alev aldı. Verilen son bilgilere göre Kobe’nin eşi Vanessa helikopterde bulunmuyordu.

Kobe Bryant helikopter kazasında hayatını kaybetti


KOBE BRYANT'IN ÖLDÜĞÜ KAZANIN NEDENİ SİS

Los Angeles Polis Departmanı kazanın nedeninin hava koşulları olduğunu resmen doğruladı. Polis sözcüsü yapığı açıklamada kalın sis tabakasının havayı kapladığı koşullarda yapılan uçuş kaza nedeni olarak doğrulandı. Polis sözcüsü Joe Rubenstein'ın açıklaması şöyle; 'Kaza anındaki hava koşulları bizim uçuşlar için belirlediğimiz minimum standartların altında. Havada sis uçuşa engel olacak kadar fazlaydı. Görüş mesafesi en az 2.8 mil olması gerekiyordu.' dedi.

KOÇ ALTOBELLI VE AİLESİ DE HAYATINI KAYBETTİ

Kaza sırasında helikopterde bulunan Orange Coast College beyzbol takımının koçu John Altobelli (56), kızı Alyssa Altobelli, eşi Keri Altobelli, ayrıca Orange County basketbol takımının asistan koçu Christiana Mauser de hayatını kaybedenler arasında yer alıyor.

FENERBAHÇE, GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ'TAN MESAJ

Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe Bryant'ın hayatını kaybetmesi nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.

- Beşiktaş Kulübünden paylaşılan mesajda "Seni her zaman hatırlayacağız, huzur içinde yat." ifadesi kullanıldı. 

- Galatasaray Kulübü, Kobe Bryant'ın sarı-kırmızılı formayı giydiği bir fotoğrafının kullanıldığı mesajında, "Huzur içinde uyu Kobe Bryant. Basketbola kattığın her şey için teşekkürler. Seni özleyeceğiz." ifadelerine yer verdi. 

- Fenerbahçe Kulübü ise mesajında, "Los Angeles Lakers'ın büyük kaybını duyduğumuz için çok üzgünüz. Sonsuza dek özleneceksin." ifadelerini kullandı.

 

Analitik veriler için çerezleri kullanmaktayız. Daha Fazla Bilgi