Fenerbahçe Zorya maçı hangi kanalda, saat kaçta ?

Manchester United ve Galatasaray Fatihi Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde konuk edeceği Zorya karşısında sahadan 3 puanla ayrılıp ikinci tur yolunda önemli bir adım atmak için sahaya çıkacak. Fenerbahçe - Zorya maçı saat kaçta başlayacak ve hangi kanaldan yayınlanacak? Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i belli oldu mu? İşte Bu akşam oynanacak maçın detayları..


©

UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda bugün Zorya'yı konuk edecek olan Fenerbahçe, bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılması durumunda bir üst tura çıkma adına büyük bir avantaj yakalayacak. Grupta 7 puanı bulunan sarı-lacivertliler, Ukrayna ekibini yenmesi, Feyenoord'un da Manchester United deplasmanında kazanması halinde adını bir üst tura yazdıracak. Ülker Arena’da oynanacak Fenerbahçe – Zorya maçında Avusturyalı hakem Harald Lechner düdük çalacak.

Fenerbahçe’de Lens'in sakatlığı sürüyor. Wiel hazır değil, Aatif ve Fernandao da UEFA listesinde bulunmuyor.

KAZAN VE BEKLE

Avrupa Ligi gecesinde açılış Fenerbahçe'nin. A Grubu'nda ilk maçta Ukrayna'da 1-1 berabere kaldığı Zorya Luhansk'ı Kadıköy'de konuk edecek sarı-lacivertliler, galibiyete kilitlendi. Kanarya, Zorya'yı mağlup etmesi halinde gruptan çıkma yolunda büyük adım atacak. Bu akşam hem Fenerbahçe hem de Feyenoord kazanırsa iki takım bir maç kala gruptan çıkmayı garantileyecek.

FENERBAHÇE – ZORYA MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 19:00’da başlayacak olan karşılaşma TRT 1’den canlı yayınlanacak.

MUHTEMEL 11’LER

FENERBAHÇE: Volkan, Şener, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Roman, Alper, Sow, Emenike

ZORYA: Shevchenko, Opanasenko, Grechyshkin, Forster, Sobol, Karavaev, Chaykovskiy, Ljubenovic, Dennis, Kharatin, Petryak

Analitik veriler için çerezleri kullanmaktayız. Daha Fazla Bilgi