Fatih Portakal'dan veda gibi paylaşım

FOX Ana Haber'in başarılı sonucusu gazeteci ve yazar Faatih Portakal'ın instagram hesabından yaptığı bir paylaşım kafaları karıştırdı. Portakal paylaşımında 'Haber işi benim için sadece bir araç, Bugün var, yarın olmasa da olur...' ifadelerini kullandı..


© Haber Oku

Haber programları arasında reyting rekorları kıran ve Türkiye'de gündemi belirleyen Fatih Portakal ile FOX Ana Haber bitiyor mu. Muhalif haberciliğiyle bilinen, tarafsız ve cesur yorumlarıyla fark yaratan usta gazeteci Fatih Portakal'ın instagram hesabından yaptığı 'Hiç illa işim diyenlerden olmadım, iyi ki de olmadım. Haber sunmak sadece bir araç benim için. Sürdürdüğüm yaşamın minik bir parçası. Bugün var, yarın olmasa da olur. ' paylaşımı, 'haberciliği bırakıyor..' yorumlarına neden oldu..

İşte Portakal'ın o paylaşımı;

Fatih Portakal'dan veda gibi paylaşım

Başka türlü olmuyor. Yaptığım işin bende bıraktığı tahribatı bir şekilde üstümden atmalıyım, kafamı takıntılardan ve stresten arındırmalıyım. Çünkü... Hayatı, içinde debelendiğim hayatın tatlarını yaptığım işten daha çok önemsiyorum. Mesleğimi sevmiyor değilim. Ama... İşin dışında yaşadığım anlar çok daha değerli ve anlamlı. Hiç illa işim diyenlerden olmadım, iyi ki de olmadım. Haber sunmak sadece bir araç benim için. Sürdürdüğüm yaşamın minik bir parçası. Bugün var, yarın olmasa da olur. Hedefim hayatı ıskalamamak... Sağlığım da onlardan biri, en önemlisi

Analitik veriler için çerezleri kullanmaktayız. Daha Fazla Bilgi