Düzce'de anne ve kızın birbirlerine sarılmış cansız bedenine ulaşıldı

Düzce’de Esmahanım köyünde kaybolan 4'ü çocuk 5 kişiden 2'sinin daha cansız bedenlerine ulaşıldı. 39 yaşındaki anne Nilgün Kaplan ile 7 yaşındaki kızı Funda Kaplan oldukları öğrenildi. Birbirlerine sarılı olarak bulunan anne kız yürekleri dağladı..


© Haber Oku

Düzce'de yaşanan sel felaketinin ardından kaybolan vatandaşları arama çalışmaları devam ediyor.

Daha önce3 kişinin cansız bedenine ulaşılmıştı. Kayıp 4 kişinin bulunması için bu sabah erken saatlerde çalışmalar tekrar başladı. Sel felaketinin yaşandığı Esmahanım ve Uğurlu köyündeki çalışmalar 213 personel, 48 araç, 8 kurtarma botu, 13 arama kurtarma köpeği ve 3 helikopterle sürüyor.

Düzce'de anne ve kızın birbirlerine sarılmış cansız bedenine ulaşıldı

"İBB ARAMA KURTARMA EKİPLERİ DE KATILIYOR"

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Su Altı Arama Kurtarma ekipleri de özel kıyafetlerle Melen Çayı'nda arama çalışmalarını sürdürüyor.

Düzce'de anne ve kızın birbirlerine sarılmış cansız bedenine ulaşıldı

ANNE KIZ BİRBİRE SARILMIŞ VAZİYETTE BULUNDU

Uğurlu Köyü mevki’inde yapılan çalışmalar neticesinde Uğurlu Köprüsü altında, dere yatağında 1 çocuk ve annesi olduğu belirtilen yetişkin bir kadına ait cansı zbedenleri birbirine sarılı halde bulundu.  Bulunankarın kişilerin 39 yaşındaki anne Nilgün Kaplan ile 7 yaşındaki kızı Funda Kaplan oldukları öğrenildi

Ekipler anne ve kızın cesetlerinin çıkartılması için çalışmalarını sürdürüyor.

CANSIZ BEDEN BULUNAN NİLGÜL KAPLAN'IN EŞİ VE KOMŞUSU KONUŞMUŞTU

Eşi Nilgün Kaplan ve çocukları Funda, Sanem ve Sinem'i selde kaybeden Erkan Kaplan, NTV ekibine konuşmuştu

Eşi ile selin olduğu sabah konuştuğunu dile getiren Erkan Kaplan, “Eşim ‘Biz iyiyiz, sıkıntı yok' diye konuştu. Sabah 07.30’da telefonla konuştum. ‘Çocuklar uyuyor, ben dışarıya çıkmayacağım’ dedi. 08.00’den sonra ise ulaşamadım” diye konuştu.

Düzce'de anne ve kızın birbirlerine sarılmış cansız bedenine ulaşıldı

KOMŞU: SABAHA KADAR UYARDIM

Erkan Kaplan’ın komşusu ise aileyi defalarca uyardığını dile getirdi: “Üst eve geçin dedim, geçmediler. Sabaha kadar uyardım. Sel bir anda geldi. Helikopterle bizi aldılar. Kayıp üç çocuk bizim çocuklarımız, akrabalarım.

 

Analitik veriler için çerezleri kullanmaktayız. Daha Fazla Bilgi