Devlet Bahçeli nerede? MHP'den yeni açıklama: Birkaç gün daha..

1 Eylül tarihind eyapılan Meclis açılış törenine katılamadı ve son olarak dün yapılması gereken ve Bahçeli'nin hayati önem verdiği MHP'nin Meclis Grup Toplantısı da sağlık sorunları nedeniyle yapılamadı.. Peki Bahçeli'nin durumu ciddi mi? Bahçeli'nin sağlık sorunu nedir? Devlet Bahçeli'nin sağlık durumuyla ilgili olarak açıklama geldi.


© Haber Oku

MHP'nin Meclis Grup toplantısı dün, Genel Başkan Bahçeli'nin sağlık sorunları nedeniyle yapılamadı. TBMM'nin açılılış törenine de katılamayan Bahçeli'nin sağlık durumu merak ediliyor.. Yeniçağ yazarı Melih Önkibar, Bahçeli'nin sağlık durumunun soğuk algınlığı ile alakalı değil, kalp yetmezliği ve çoklu organ yetmezliği olduğu ve durumun ciddi olduğu öne sürdü.

MHP'DEN AÇIKLAMA: BİRKAÇ GÜN DAHA..

MHP kurmayları, Bahçeli’nin “birkaç gün içinde” parti genel merkezine geleceğini bildirirken, sağlığına ilişkin sosyal medya üzerinden ortaya atılan iddialarla ilgili MHP Genel Merkezi’nin “hukuki yollara başvuracağı” ifade edildi.

Cumhuriyet'ten Selda Güneysu'nun haberine göre MHP kurmayları, Bahçeli’nin sağlık durumuna ilişkin olarak “Kendisine kalsa gelecekti ancak biz bu vesileyle biraz daha dinlenmesini istedik. Önümüzdeki birkaç gün içinde Genel Başkanımız MHP Genel Merkezi’nde olacak” bilgisini paylaştı.

Analitik veriler için çerezleri kullanmaktayız. Daha Fazla Bilgi