Cemal Enginyurt ve koruması hakkında soruşturma başlatıldı

SON DAKİKA.. Gazeteci Latif Şimşek televizyon programında kendisini darp ettiği gerekçesiyle Demokrat Parti Milletvekili Cemal Enginyurt ve koruması olduğu iddia edilen kişi hakkında soruşturma başlatıldı. Şimşek, olay hakkında "Biz gazeteciyiz, mafya değiliz ama dün akşam kim mafya olduğunu siyasetçiyle, mafya arasındaki belirledi" dedi


© Haber Oku

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt dün akşam katıldığı televizyon programında gazeteci Latif Şimşek ile tartıştı.

Tartışmanın büyümesiyle Enginyurt ve koruması olduğu iddia edilen kişi Latif Şimşek’e fiziki saldırıda bulundu. Latif Şimşek Milletvekili Cemal Enginyurt ve korumasından şikayetçi oldu. Bunun üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.  

Şimşek'ten açıklama geldi
Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt canlı yayında gazeteci Latif Şimşek ile kavga etti. Şimşek, olay hakkında "Biz gazeteciyiz, mafya değiliz ama dün akşam kim mafya olduğunu siyasetçiyle, mafya arasındaki belirledi" dedi.

Latif Şimşek olaya ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Şimşek, "Programa ara verilmişti o ara esnasında girmiş içeriye. Saldırıda bulunanın kim olduğunu biz de bilmiyorduk. Biz gazeteciyiz, mafya değiliz ama dün akşam kim mafya olduğunu siyasetçiyle, mafya arasındaki belirledi" dedi.

06.08.2022

Cemal Enginyurt ve Latif Şimşek canlı yayında birbirine girdi.

İLGİLİ HABER

Şimşek şöyle devam etti:

"Muhalefetten bir açıklama yok, beklemiyorum da muhalefet sadece kendi yandaşlarına saldırı olduğunda kınarlar ama benim gibi milliyetçi, muhafazakar bir gazeteciye haksızca saldırı yapıldığında susarlar. Şu ana kadar muhalefetten arayan olmadı." 

GÖZALTI TALİMATI
Başsavcılık olay sırasında televizyon programının yapıldığı kanalda resmi görevi bulunmayan ve Cemal Enginyurt’un koruması olduğu iddia edilen kişi hakkında gözaltı talimat verdi. Öte yandan Başsavcılık Milletvekili Cemal Enginyurt hakkında soruşturma evrakınında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderileceğini bildirdi.

Analitik veriler için çerezleri kullanmaktayız. Daha Fazla Bilgi