Rock grubu Arctic Monkeys üyelerini kovan bakkal Gelsinler kahve içeli

Dünyanın En Çok Tanınan Rock Gruplarından Olan Arctic Monkeys Üyelerini Azarlayan Bakkal Esnafı sosyal medyada gündem oldu. Zorlu PSM verdikleri konserin ardından İstanbul'da kalarak şehir gezisi yapan grup üyeleri İddiaya göre alkol şişelerini bakkalın önüne bıraktıkları gerekçesiyle esnafın ağır küfürlerine maruz kaldı..


© Haber Oku

Tv100'de yer alan habere göre, konser sonrası İstanbul'dan ayrılmayan grup üyeleri, Jamie Cook ve Nick O'malley'in Asmalımescit'te Corridor isimli mekana gittikleri iddia edildi.

Mekandan çıkan grup üyeleri alkol şişelerini bir bakkalın önüne bırakınca ise olanlar oldu.

Bakkal esnafı alkol şişelerini dükkanının önüne koyan grup üyelerine küfür edip bağırarak tepkisini gösterirken, alkol şişelerini de sinirli bir şekilde çöpe fırlattı.

Haberde yer alan bilgilere göre ise, grup üyelerini bakkalın önünden kovan sinirli esnaf dünyaca ünlü star olduklarının hatırlatılması üzerine ise "Fark etmez" yanıtını vermiş.

Bakkal Amca'dan Dünyaca ünlü rock grubu Arctic Monkeys üyeleri alkol azarı

BAKKAL AYDIN GÜL: KÜFÜR ETMEM YANLIŞ OLDU!

İngiliz rock grubu Arctic Monkeys’in üyelerini dükkânının önünden kovalayan bakkal Aydın Gül, konuştu. Gül “Bağırmam yanlış oldu. Rock müziği sevmem ama gelsinler tanışalım kahve ikram edelim, yeter ki insan olsunlar” dedi.
 

Konser için İstanbul’a gelen Arctic Monkeys’in üyeleri önceki gece Beyoğlu, Asmalımescit’teki bir mekâna gitti. Saat 01.00 sıralarında mekândan ellerinde içki şişeleriyle çıkan grup üyeleri hemen karşıdaki Bakkal dükkânının önünde sohbet ediyordu. Bu sırada bakkalın sahibi grup üyelerine bağırdı.

Bakkal Aydın Gül o anları Hürriyet’e şöyle anlattı:

Biz depodan mal çıkarıyorduk ve orada kalabalık bir grup vardı. Buralara şişeleri bırakmaya başladılar. Yarım şişeler vardı, ‘Atayım mı’ diye sordum. Grup orada içiyordu bir sinir patlaması oldu. Benim takıldığım nokta, uyarıdan sonra hâlâ şişelerin oraya bırakılması. Rock müziği sevmem ama grup gelsin tanışalım, kahve ikram edelim. Yardım istesinler yardıma koşarız, yeter ki insan olsunlar.

Bakkal Amca'dan Dünyaca ünlü rock grubu Arctic Monkeys üyeleri alkol azarı
Bakkal Amca'dan Dünyaca ünlü rock grubu Arctic Monkeys üyeleri alkol azarı
Bakkal Amca'dan Dünyaca ünlü rock grubu Arctic Monkeys üyeleri alkol azarı
Analitik veriler için çerezleri kullanmaktayız. Daha Fazla Bilgi