AKP'li Zeynep Gül Yılmaz'dan Türk polisine çirkin hakaret: Şerefsize bak

AKP Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, görevini yerine getiren Türk polisine yönelik ağır hakaretler etti!.. Mersin Erdemli'de aracı durdurulan Yılmaz'ın Türk polisine ' Bana adını verir misin sen. Şerefsize bak'.. dediği anlara ait görüntüler ortaya çıktı. CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır iki polisin açığa alındığını söyledi. Tepkilerin hedefindeki AKP'li vekil konuya ilişkin skandal bir açıklamada bulundu, özür de dilemedi.


© Haber Oku

AKP'li Zeynep Gül Yılmaz'dan Türk polisine çirkin hakaret: Şerefsize bak

"BANA ADINI VERİR MİSİN ŞEREFSİZE BAK.."

Görüntülerde Zeynep Gül Yılmaz'ın trafik polisine "Uzaklaş, içeriye çemkiriyorsun. Tükürük geliyor içeriye. Senin adın ne, kim ihbar ediyor arabamı. Böyle terbiyesizlik mi olur. Ne zaman Erdemli'ye gelsem bu pislikle uğraşıyorum. Bana adını verir misin sen. Şerefsize bak" dediği görüldü.  

AKP Milletvekili Yılmaz ile polis arasındaki diyalog şöyle:

"Polis: Plakanız durmadan ihbar ediliyor. Sistemde aracınız vekil aracı olarak çıkmıyor.

Milletvekili Yılmaz: Bu benim sorunum mu?

Polis: Allah korusun bir saldırı olabilir.

Milletvekili Yılmaz: Uzaklaş ya uzaklaş, içeri çemkiriyorsun, içeri tükürük geliyor. Kim ihbar ediyor benim arabamı. Senin adın ne? Ekibe tükürürüm ya. Böyle terbiyesizlik mi olur. Ne zaman Erdemli’ye gelsem bu pislikle uğraşıyorum. Bana adını verir misin."

Milletvekili Yılmaz: Şerefsize bak..

Polis: Küfür etmeyin, hakaret etmeyin lütfen"

Olayı daha önce gündeme getiren CHP'li Ali Mahir Başarır, AKP'li Zeynep Gül Yılmaz'ın olayı yalandığını ifade ederek şunları söyledi:

Mersin Erdemli'de bir polis uygulaması sırasında Mersin AKP Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz iki polisimize hakaret etmişti.

Bu milletvekili bu anları yalanladı. İki polisimiz açığa alındı. Bugün bir utanç görüntüsünü, AKP'nin gerçek yüzünü göreceksiniz. Evet, üzülerek söylüyorum AKP'li vekil Türk polisine "şerefsiz" ifadelerini kullanıyor. Arabamdan uzak dur tükürüklerin geliyor diyor. Mersin'in Erdemli ilçesi için "Her geldiğimde bu pislikle karşılaşıyorum" diyor.

"TÜRK POLİSİNE ŞEREFSİZ DİYEN BU VEKİL İÇİN NE YAPACAKSIN ERDOĞAN"

Buradan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya sesleniyorum. Bu görüntülerden utanmayacak mısınız. Herhangi bir partili söyleseydi dünyayı yıkmıştınız. Yandaş basınınız linç etmişti. Şerefli Türk polisine "Şerefsiz" diyen bu vekil için ne yapacaksın Erdoğan" dedi.

AKP'Lİ ZEYNEP GÜL YILMAZ'DAN SKANDAL SAVUNMA

Kişisel sosyal medya hesabından açıklama yapan Zeynep Gül Yılmaz, şu ifadelleri kullandı:

"Üzgünüm...Keşke kamuoyu böyle bir konu ile meşgul edilmeseydi.Arabamı durdurduğum ve kimlik gösterdiğim halde, yasalara aykırı ve kasıtlı bir şekilde maskesiz polisler tarafından yarım saat bekletilmemi ve maruz kaldığım hukuksuz muameleyi Aziz Milletimizin takdirine bırakıyorum."

Analitik veriler için çerezleri kullanmaktayız. Daha Fazla Bilgi