2 yaşındaki Nisa Nur bebeğe istismar: Hastanede hayatını kaybetti

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, birlikte olduğu M.Ö. isimli kadının 2 yaşındaki N.Ö. isimli kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan Furkan Sevinç (25), isimli sapık tutuklandı. Hastaneye kaldırılan Nisa Nur Bebek ise kurtarılamadı. İstismar zanlısı Furkan Sevinç'in 2 yaşındaki Nisa bebeğin ablası 8 yaşındaki R. Ö.'ye de istismarda bulunduğu ortaya çıktı..


© Haber Oku

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, Furkan Sevinç'in (25), evde yalnız kaldıkları sırada cinsel istismarda bulunduğu 2 yaşındaki Nisa Nur Ö. bebek, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Furkan Sevinç tutuklanarak cezaevine gönderilirken, anne M.Ö. ile olayla bağlantısı olduğu öne sürülen M.G.'nin emniyetteki sorgusu sürüyor.

İddiaya göre Furkan Sevinç, M.Ö. isimli kadının evine giderek geceyi birlikte geçirdi.

Tecavüz zanlısı Furkan Sevinç tutuklanarak cezaevine gönderildi

Ertesi gün anne M.Ö., 8 yaşındaki diğer kızını alarak markete gitti. Furkan S., evde kalan ve cep telefonundan video izleyen 2 yaşındaki N.Ö. isimli kız çocuğuna cinsel istismarda bulundu.

HASTANEDE KENDİSİNİ BEBEĞİN DAYISI OLARAK TANITTI

Bebek, cinsel istismar sonrası bayıldı. Furkan S. ise bebeğin kafasını defalarca duvara vurarak ayıltmaya çalıştı. Yaşananların ardından bebek kendine gelmeyince Furkan S. yürüyerek hastaneye gitti ve kendisini bebeğin dayısı olarak tanıtıp, yeğeninin nöbet geçirdiğini söyledi.

2 yaşındaki bebeğe istismar: Hastanede hayatını kaybetti

Doktor kontrolünde, bebeğin cinsel istismara uğradığı tespit edildi. Furkan S. gözaltına alınırken, ifadesinde yaptıklarını itiraf etti. Furkan S. ‘çocuğa nitelikli cinsel istismar’ ve ‘kendini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı kasten öldürmeye teşebbüs’ suçlamalarıyla çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Anne M.Ö. ve olayla bağlantısı olabileceği düşünülen M.G. isimli bir şüpheli erkek gözaltına alındı. M.Ö.’nün 8 yaşındaki diğer kızı devlet korumasına alındı.

Yoğun bakımda tedavi gören bebek hayatını kaybetti. 

ABLASINA DA İSTİSMARDA BULUNMUŞ!
Furkan Sevinç'in cinsel istismarına uğradıktan sonra hayatını kaybeden Nisa Nur (2) bebeğin ablası R.Ö.'nün (8) de daha önce cinsel istismara maruz kaldığı ortaya çıktı. Sevinç'in, olay günü de R.Ö.'ye istismarda bulunmayı hedeflediği, küçük kız annesiyle gidince, pedofili videolar izledikten sonra 2 yaşındaki bebeğe cinsel istismarda bulunduğu öğrenildi.

YAYIN YASAĞI GETİRİLDİ
Çaycuma Cumhuriyet Savcılığı'nın talebi üzerine mahkeme tarafından yürütülen soruşturma tamamlanıncaya kadar dosya hakkında yayın yasağı getirildi. Kararda şöyle denildi:
"Şüpheli tarafından cinsel istismara uğradığı, yine şüphelinin bu eylemine devamla yaşı küçük mağduru tasarlayarak öldürmeye teşebbüs ettiği, devam olunan soruşturma kapsamında mağdur Nisa Nur Ö.'nün ablası olan yaşı küçük R.Ö.'nün de benzer şekilde cinsel istismara uğradığı olayla ilgili olarak başkalarının şöhret ve haklarının toplum sağlığının ve ahlakının, milli güvenlik, kamu düzeni, kamu güvenliğini ve toprak bütünlüğünün korunması, devlet sırlarının açıklanmasının veya suç işlenmesinin önlenmesi, yargı gücünün otorite ve tarafsızlığının sağlanması amacıyla soruşturma tamamlanıncaya kadar soruşturma dosyası kapsamında hakkında yazılı, görsel ve internet medyasında, sosyal medyada her türlü haber, röportaj. elestiri vb. yayın yapılmasının 5187 sayılı kanunun 3/2 maddesi gereğince yasaklanmasına karar verilmiştir."

 

Analitik veriler için çerezleri kullanmaktayız. Daha Fazla Bilgi