2 yaşındaki bebeğe cinsel istismar ve darp: Poyraz bebek yaşam savaşı

Uşak’ta annesinin sevgilisi tarafından dövüldüğü ve beyin kanaması geçirdiği ileri sürülen Poyraz bebek yaşam savaşı verirken, zanlı Yaşar Ercan öldürmeye teşebbüs suçlamasıyla tutuklandı. Bebekte cinsel istismar bulgusuna da rastlandı, sosyal medyadan tepki yağdı. Kan donduran olaya ülke genelinden tepki ve nefret yağıyor.


© Haber Oku

Denizli Milletvekili ve CHP İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, twitter hesabından, “Bugün 2 yaşındaki Poyraz’a bu şahıs tecavüz edip, şiddet uyguladı” paylaşımı yaptı.

Poyraz bebeğin tedavisi Uşak Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisinde devam ediyor.  2 yaşındaki Poyraz bebeğe bebeğe tecavüz ve şiddet uygulamakla suçlanan Yaşar E. tutuklanarak Uşak Cezaevinde götürüldü.

2 yaşındaki bebeğe cinsel istismar ve darp: Poyraz bebek yaşam savaşı

İddialara göre Poyraz bebeğin muayenesi sırasında cinsel istismar bulgularına da rastlandı. Hem şiddet hem de cinsel istismara ilişkin bulguların doktor raporlarında yer aldığı ileri sürüldü. Poyraz bebeğin annesinin saldırgan ile sosyal medya üzerinden tanıştığı ve bir aydır birlikte yaşadığı belirtildi.

2 yaşındaki bebeğe cinsel istismar ve darp: Poyraz bebek yaşam savaşı

YAŞAR E. TUTUKLANDI
Uşak’ta annesinin sevgilisi tarafından darp edilip ağır yaralanan 2 yaşındaki Poyraz bebek yaşam savaşı veriyor. Cuma günü annesi tarafından Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Poyraz bebeğin vücudunda darp izine rastlandı. Bebeğe annesi ile birlikte yaşayan Yaşar E. adlı kişinin sürekli şiddet uyguladığı ileri sürüldü. Beyin kanaması geçiren Poyraz bebek yoğun bakımda yaşam savaşı verirken saldırgan Yaşar Ercan öldürmeye teşebbüs suçuyla tutuklandı.

Yaşar E.’nin istismar, hırsızlık, yaralamadan bir çok dosyası bulunduğu bildirildi.

Analitik veriler için çerezleri kullanmaktayız. Daha Fazla Bilgi