Almanya'nın derdine bak: Prezervatif takmayana 1000 Euro ceza


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Almanya'nın derdine bak: Prezervatif takmayana 1000 Euro ceza

Almanya'da prezervatif kullanmayana para cezası uygulaması başlıyor.. Cinsel ilişki sektörüne sıkı bir düzenleme getiren Almanya'da bu geceden sonra prezervatif kullanmayanlara 1000 euroya kadar para cezası verilecek. Denetimlerin nasıl yapılacağına dair ise henüz bir birli yok! fuhuşun önüne geçmeyi hedefleyen yeni yasada kadınları zorla çalıştıranlara ise 50 bin euro para cezası verilecek..

Takip Et

Almanya bu geceden itibaren ülkenin cinsel ilişki sorunalrına daha kökten çözüm getirecek yeni uygulamaları hayata geçiriyor..

Yapılan düzenleme kapsamında başta genelevler olmak üzere para karşılığında yapılan cinsel ilişkilerde prezervatif takmayanlara ciddi para cezaları verilecek.

Yasa kapsamında prezervatif takmadan cinsel ilişki yapılabileceğine yönelik reklam yapılması da yasaklanırken, kurala uymayanlara 1000 euroya kadar para cezası verileceği açıklandı. Öte yandan hayatını para karşılığı seks yaparak kazanmak isteyenlerin iki resmi vesika (Özel Belge) çıkarılacak.

Yetkililer, genelev, apartman ya da karavanlarda hayat kadını çalıştıracak kişilerin de izin alması gerektiğini açıklarken bu sayede insan kaçakçılığının önüne geçilmesinin planlandığını ifade etti. Kadınları zorla çalıştıranlara 50 bin euroya kadar ceza öngörülüyor. SÖZCÜ

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin