Aleyna Tilki, Yalnız Çiçek'e klip çekti, Demet inanmadı. İşte O klip


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Aleyna Tilki, Yalnız Çiçek'e klip çekti, Demet inanmadı. İşte O klip

Aleyna yeni şarkısına klip çekti Demet İnanmadı.. Aleyna Tilki, yeni şarkıcı Yalnız Çiçek'e klip çekti. Büyük bir ilgiyle takip edilen klibin yönetmenliğini Aleyna Tilki yaptı. Demet Akalın ise klibi Aleyna'nın çektiğine inanmadı. Youtube üzerinden yayınlanan klip kısa sürede 6 milyon izlenme sayısına ulaştı..

Takip Et

Aleyna Tilki'nin yeni şarkısı Yalnız Çiçek'e çektiği klip YouTube üzerinden yayınlandı ve büyük ilgiyle karşılandı. Klip, daha önce yayınlanan Aleyna klipleri gibi kısa sürede izlenme rekoru kırdı.. Bu sayı kısa sürede 6 milyonu açtı.. 

KISA SÜREDE 6 MİLYONU GEÇTİ

Söz ve müziği Yıldız Tilbe'ye ait olan parçaya çektiği yeni klip ile ilk defa yönetmenlik koltuğuna oturarak yaz mevsimine hızlı bir giriş yapan Tilki'nin klibi Youtube'da kısa sürede 6 milyonu aşkın izlenme rakamına ulaştı.

Aleyna Tilki Yalnız Çiçek Klibi
Geçtiğimiz günlerde 18 yaşına giren Aleyna Tilki, Yalnız Çiçek klibinde bir hayli cüretkar sahnelere yer verdi.. 

Aleyna Tilki'nin ilk yönetmenlik denemesinde DJ Emrah Karaduman oynuyor. 

Karaduman, klibin teaser'ını Instagram hesabından "Bizimki tutturdu 'sen de oynican klipte seni kaçırıcam' diye olmayan oyunculuğum ile bu güzel senaryonun hakkını vermeye gayret ettim, 'Yalnız Çiçek' klip yayında, umarım seversiniz" notuyla paylaştı.

Aleyna Tilki Klibi Demet Akalın
Aleyna Tilki'nin yeni klibine Demet Akalın kancası

Bu paylaşım üzerine Demet Akalın topa girerek "Bunu gerçekten Aleyna çektiyse sıradayım be yavrum" mesajını yazdı. Karaduman da, 'Valla herşeyi ile birebir ilgilendi' şeklinde yorum yaptı.

HERŞEYİYLE ALEYNA İLGİLENDİ

Karaduman ise Demet Akalın'ın bu imalı mesajına karşılık Aleyna Tilki'nin her şeyiyle kendisinin ilgilendiğini belirterek konuyu kapattı.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin