Aleyna Tilki'nin 'Cevapsız Çınlama' şarkısı telif nedeniyle Youtube'den kaldırıldı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Aleyna Tilki'nin 'Cevapsız Çınlama' şarkısı telif nedeniyle Youtube'den kaldırıldı

Aleyna Tilki'nin, Youtube'de yayınlandığı günden beri yaklaşık 287 milyon izlenme sayısına ulaşan 'Cevapsız Çınlama' şarkısı Telif hakkı ihlali nedeniyle Youtube'den kaldırıldı.. Telif hakkı ihlal bildirim mesajından Aleyna Tilki'nin telif hakkı talebinde bulunduğu anlaşılıyor. Ancak Aleyna Tilki Twitter hesabından konuya açıklık getirdi..

Takip Et

Aleyna Tilki'nin ve Emrah Karaduman'ın Youtube'de 287 milyondan fazla izlenen 'Cevapsız Çınlama' şarkısı, YouTube'dan telif hakkı nedeniyle kaldırıldı.

Geçtiğimiz günlerde Çağatay Akman'ın Youtube'de 240 milyon izlenen şarkısı 'Gece Gölgenin Rahatına Bak' , AnnaRF isimli grubun telifiyle Youtube yayından kaldırmıştı. Henüz bu telif skandalı gündemdeyken ilginç bir telif skandalı da Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman'ın 'Cevapsız Çınlama' şarkısında yaşandı.

Aleyna Tilki Telif Hakkı, Emrah Karaduman ve Emrah Ayrıldı

TELİF HAKKI TALEBİ ALEYNA TİLKİ'DEN

Bildiğiniz gibi Cevapsız Çınlama klibi Aleyna Tilki'ye ait ancak bir o kadar ilginçtir ki, şarkının orijinal klibine telif atan kişi de Aleyna Tilki olarak görünüyor. Henüz bu olayın içinden çıkamasak da şu durumda şarkının telif hakkı ihlali nedeniyle YouTube'da olmadığını biliyoruz. Yine yeni bir gelişme olursa sizlerle paylaşacağız.


DOĞAN MÜZİK GENEL MÜDÜRÜ: SAHTE İSİMLE TALEP YAPILMIŞ

Samsun Demir‏ @SamsunDemir

Değerli müzikseverler, Bu gece YouTube'a kendini Aleyna Tilki adıyla tanıtan birisi başvurmuştur.Klibi için izin vermediğini beyan etmiştir.


ALEYNA TİLKİ: BEN YAPMADIM

Aleyna Tilki @aleynatilki

Ben niye kendime telif hakkı koyayım  Aleyna Tilki tarafından telif hakkı yemiş video 


Aleyna Tilki @aleynatilki

Kendi kendime telif atmayacağıma göre.. Sahte kimliğimle,iznim olmadığını söylemişler. https://twitter.com/samsundemir/status/873298014944845824 …


İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin