Akşener’in evinde o videoyu çeken kişinin kim olduğu belli oldu


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Akşener’in evinde o videoyu çeken kişinin kim olduğu belli oldu

Meral Akşener'in evinin basıldığı gece, o görüntüleri çeken 3 kişi kim? MHP'lilerin, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in evi gece yarısı basması ile başlayan tartışmalar bitmiyor. Bugünkü grup toplantısında konuyla ilgili konuşurken,"Evde 2 kişiyiz deyip 3’üncü kişinin de videoya alması dikkatten kaçmamıştır. Evde kimler konuşlanmıştır" diyen Devlet Bahçeli'nin sorduğu kişinin kim olduğu belli oldu

Takip Et

MHP Lideri Devlet Bahçeli, parti grubunda yaptığı konuşmada Meral Akşener’in evine yapılan baskınla ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Üsküdar’da yaşanan olayın kendilerinden habersiz yapıldığını ve bunun neticesinde gerekeni yaptıklarını belirten Bahçeli şu ifadeleri kullandı;

“İp Parti Genel Başkanı sosyal medyadan şahsımı etiketleyip adres verecek kadar çıldırmış, gözü dönmüştür. Bu davet pis bir davetti, tehlikeli bir meydan okumaydı.Türk'ün töresidir, davet varsa, icabet eden de çıkacaktı, gerçekten çıkmıştır. Üsküdar teşkilatımız bu kişinin evinin önünde demokratik ve her zaman olabilecek protestolarını yaptılar.

İLGİLİ HABER

VİDEOYU KİM ÇEKTİ?

Fakat Üsküdar ilçe başkanımızı ve yönetimini, il teşkilatımıza ve Genel Merkezimize haber vermeden bu eylemi yaptığından dolayı bekletmeden görevden aldık. Ankara'dan adres verip Üsküdar'da olması, 2 kişiyiz deyip 3'üncü kişinin de videoya alması dikkatten kaçmamıştır. Evde kimler konuşlanmıştır.

TUZAK KURULDU

Üsküdar'da tuzak kurulmuştur. Hiçbir Türk kadınının heveslenemeyeceği bir üslupla meydan okumalar şahitlik edildi.. Erkekseniz gelin ulan diyebilir mi? Bu nasıl bir şuursuzluktur. ”

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre,, Bahçeli’nin bu sözlerinin hedifindeki Akşener, videoyu çeken kişinin 25 yıldır yanlarında yaşayan yeğeni olduğunu söyledi.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin