Aksaray'da Mediha Akdağ ve Tuncer Kütük araç içinde öldürüldü


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Aksaray'da Mediha Akdağ ve Tuncer Kütük araç içinde öldürüldü

Son dakika.. Aksaray'da otomatik tüfekle kanlı infaz.. Aksaray'ın Sultanhanı ilçesinde seyir halindeki otomobile otomatik düzenlenen silahlı saldırıda 25 yaşındaki Mediha Akdağ ve 27 yaşındaki Tuncer Kütük hayatını kaybetti.. Cinayetin ardından yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı..

Takip Et

İlçe girişinde Tuncer Kütük'ün (27) kullandığı seyir halindeki 68 BM 327 plakalı otomobile kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce ateş açıldı.

Silah seslerini duyan çevredekilerin ihbarı üzerine gelen sağlık ekipleri, sürücü Tuncer Kütük ve yanında bulunan 25 yaşındaki Mediha Akdağ'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

ELİNDE DİNİ KİTAPLAR

Öldürülenlerden Mediha Akdağ’ın elinde ise Kuran-ı Kerim  ve dini kitapların bulunduğu belirledi. 

Mediha Akdağ ve TUncer Kütük Aksaray

Öldürülen Kütük’ün olaydan bir kaç saat önce Konya’dan Aksaray’a giderken otomobil içinde çektiği görüntüleri sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında canlı olarak yayınladığı, yanındaki kişiye de sürekli kendisini çekmesini söylediği görüldü. Jandarma ekipleri, Kütük ve Akdağ’ı öldüren şüpheli veya şüphelilerin kimliğini belirlemek için çalışma başlattı.

Mediha Akdapğ ve Tuncer Kütük Aksaray

Jandarma ekipleri ve cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Kütük ve Akdağ'ın cesedi Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Ekiplerin, kaçan saldırgan ya da saldırganların bulunması için başlattığı çalışma sürüyor.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin