AKP'li Kavakçı'nın babası: Gülen Türkiye'ye dönüp İktidar ile barışsın..


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
AKP'li Kavakçı'nın babası: Gülen Türkiye'ye dönüp İktidar ile barışsın..

Akit yazarından skandal 'FETÖ' yazısı.. AKP Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı ve Bir dönem Meclis'te türban tartışmalarının odağına oturan, ardından Meclis kararıyla vatandaşlıktan çıkartılan Eski milletvekili Merve Kavakçı'nın babası Prof. Dr. Yusuf Ziya Kavakçı skandal bir yazıya imza attı. 'Fethullah Gülen olsam' başlıklı yazısı gelen tepkiler üzerine kaldırıldı. Kavakçı, Fethullah Gülen Türkiye'ye 'asli hizmetlerini' sürdürmek için geri dönmeli. İktidar ile iyi münasebetlerini tesis edince eminin iyi muamele görecektir.. dedi..

Takip Et

Türbanı nedeniyle Meclis’te tartışma yaratan Fazilet Partili Merve Kavakçı'nın ve AKP Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı'nın babası olan Prof. Dr. Yusuf Ziya Kavakçı, yazısında Fethullah Gülen'in Türkiye'ye dönmesini istedi. Bununla da yetinmeyen Kavakçı, FETÖ için de “Bence bu teşkilat aslî hizmetine dönmeli ve saf ve temiz mensuplarının güzel duygularına bağlanmalıdır” önerisinde bulundu.

Prof. Dr. Yusuf Ziya Kavakçı

İKTİDAR İLE İYİ MÜNASEBETLERİMİ TESİS EDİNCE..

15 Temmuz'da hayatını kaybeden onlarca insanı yazısında anmayan Kavakçı, Fetullah Gülen'in “Yanlış yaptık, tevbe, hem de tevbe-i nasuh ile tevbe ediyorum” diyerek affedilmesini tavsiye etti. Kavakçı yazısında “Türkiye'ye dönünce ve iktidar ile iyi münasebetlerini tesis edince, eminim, ona muamele de iyileşecek, böylece dış güçlerin tesirinden uzak olarak hayatının son günlerini yurtta geçirecek” ifadelerini kullandı. SÖZCÜ

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin