AKP'li Burhan Kuzu ve Sözcü'ye FETÖ'cü diyen Fehmi Koru FETÖ ile alemde


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
AKP'li Burhan Kuzu ve Sözcü'ye FETÖ'cü diyen Fehmi Koru FETÖ ile alemde

AKP'nin ağır toplarından Burhan Kuzu ve Sözcü gazetesine FETÖ'cü iftirası atan yandaş yazar, kripto FETÖ'cü Fehmi Koru'nun da FETÖ lideri ile aynı yemek masasında keyfi-alem görüntüleri ortaya çıktı.. 17-18 yaşlarında üniversite öğrencisi çocuklara kadar FETÖ'cü bulup cezaevine atan AKP hükümet ve yargısı, bir türlü siyaset ve yandaş basın içinden 1 tane bile FETÖ'cü bulamıyor! Oysa her gün yeni belge, fotoğraf, biat mektupları, methiye mesajları gazete ve sosyal medyaya adeta yağmur gibi yağıyor. FETÖ ile somut bağlantısı olmayan onbinler cezaevlerine atılırken, somut bağlantısı olanlar belki de kurtuluşun TV ve gazetelerde Atatürk'e, Atatürk'ün ailesine ve Cumhuriyet'e saldırmaktan geçtiğini keşfettiler..

Takip Et

Çıktığı her TV programı ve söyleşilerinde, en son olarak da Ahmet Hakan’ın sunduğu Tarafsız Bölge programında  "AKP'liler arasında bir tane bile ByLock'çu vekil yok.." iddialarında bulunan AKP’li Burhan Kuzu'nun ortaya çıkan yeni görüntüleri, Nasreddin Hoca'nın "Eşek üzerinden eşekleri saydığı" o meşhur fıkrayı akıllara getirdi. 

Burhan Kuzu’nun “AKP içinde, vekil bazında söylüyorum, benim bildiğim bir tane FETÖ’cü yok” sözlerine sosyal medyadan da çok sayıda tepkiler geldi. Bir kullanıcının "Burhan Kuzu'nun kendini bilmezliğinin itirafıdır.." paylaşımı dikkat çekti.

Burhan Kuzu Fehmi Koru FETÖ Yemek Masası
Ak Parti Milletvekili Burhan Kuzu ve Atatürk'e Cumhuriyet'in en güçlü savunucusu Sözcü'ye FETÖ iftiraları atan kripto FETÖ'cü ve yandaş köşe yazarı Fehmi Koru'nun, terör örgütü lideri FETÖ ile ziyafet masından keyfi-alem görüntüleri sosyal medyaya düştü.. 

FETÖ , Burhan Kuzu, Fehmi Koru ve Hüseyin Gülerce yemek yerlerkene

Burhan Kuzu’nun Fethullah Gülen’le birlikte yemekteyken çekilmiş fotoğraflarını internete düştü. Aynı fotoğrafta son günlerde Sözcü'ye atılan FETÖ iftirası sonrası yapılan operasyonla ilgili açıklamaları tartışma yaratan Fehmi Koru'nun yanı sıra Hüseyin Gülerce ve Ahmet Keleş de aynı karede görülüyor.

Burhan Kuzu FETÖ Pensilvanya
AKP Milletvekili Burhan Kuzu ve ABD'nin Pensilvanya eyaletinde çekildiği anlaşılan yukardaki foroğrafta Kuzu'nun, FETÖ ile gönül bağının ne kadar kuvvetli olduğu da gözler önüne seriliyor. Gönül ziyareti dışında Kuzu'nun bu ziyareti resmi takım elbise ile yaptığı görülürken, siyasi veya ticari hangi konuların görüşüldüğü ise bir sır olarak kalacak gibi görünüyor..

Sosyal medya kullanıcıları, Burhan Kuzu’nun Fethullah Gülen’le birlikte yemekteyken çekilmiş fotoğraflarını paylaştı. Aynı fotoğrafta son günlerde Sözcü'ye yapılan operasyonla ilgili açıklamaları tartışma yaratan Fehmi Koru'nun yanı sıra Hüseyin Gülerce ve Ahmet Keleş de aynı karede görülüyor.

BURHAN KUZU GÖRÜNTÜLER SONRASI "OdaTv'ye"ATEŞ PÜKÜRDÜ:

Burhan Kuzu OdaTV'nin ortaya çıkardığı görüntüler hakkında Twitter hesabı üzerinden açıklamalar yaptı. Kuzu,  "Fetö denen alçağı biz eskiden beri tanırız; bunu inkar eden yok..."

"Yeni Çağ Gazetesi denilen uyduruk yayın organı 20 yıl önceye ait fotoğrafı yayınlamış.Müflis tüccar eski defter karıştırmış derler. Odatv denen kahpe yayın organı, 20 yıl önceye ait fotoğrafı yayınlayarak aklı sıra basıncılık yaptığını zannediyor. Adı basın özgürlüğü????! Yeni Çağ Gazetesi ve Odatv denen uyduruk yayın organları, 20 yıl önceye giderek,ortalığı bulandırıp Fetö'ye açıkça destek oluyorlar. Fetö denen alçağı biz eskiden beri tanırız; bunu inkar eden yok; siz demeden biz dedik zaten. Ancak şimdi bizi eleştirenler Feto'yu destekliyor!"

AKP Burhan Kuzu FETÖ yemek masası

FOTOKAYNAK Odatv

 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin