AKP'li başkandan Cami içinde başı açık kadınla canlı yayın şov!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
AKP'li başkandan Cami içinde başı açık kadınla canlı yayın şov!

Adalet ve Kalkınma Partisi(AKP) din siyasetine 'camide canlı yayın' şovu ile çağ atlattırdı.. AKP'li İzmir Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, caminin içinden canlı televizyon yayını yaptı. Üstelik yabancı ülke turistlerinin bile başını kapatarak girdiği camilere, program sunucusunun saçı açık vaziyette ve ayakkabı ile girmesi de cabası. Başkan Soylu, kişisel Facebook hesabında yaptığı paylaşımı, gelen tepkiler üzerine silmek zorunda kaldı.

Takip Et

İzmir’in Menderes İlçesi’nin AKP’li Belediye Başkanı Bülent Soylu bir skandala imza atarak, caminin içinde canlı televizyon yayını yaptı. İzmir’in yerel televizyonu Kanal 35’teki  belediyenin yaptırdığı caminin içine canlı yayın ekipmanlarını kurdu. Getirilen sehpa ve koltuklar ile caminin içi adeta stüdyoya çevrildi. Arefe günü, Mestanlı Camisi’nin içinden yapılan ve yaklaşık yarım saat süren canlı yayında, AKP’li belediye başkanı bol bol icraatlarını anlattı, muhalefete çattı.

Camide siyaset AKP li Menemen Belediye Başkanı
Belediye başkanı Soylu Facebook’taki sayfasında paylaştığı bu fotoğraf ve videoyu, gelen tepkiler üzerine kısa süre sonra kaldırdı.

Camide siyasetin canlı televizyon yayınında bile yapılıyor hale getirilmesi eleştiri ve tepki topladı. Vatandaşlar, camiye başı açık giren yerel kanal muhabiri Didem Karavelli’ye de tepki göstererek, “Gayri müslim olan yabancı turistler bile ülkemizdeki camileri ziyaret ettiğinde İslami geleneklere saygı göstererek baş örtüsü takıyor” dedi.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin