AKP İstanbul İl Başkanı Selim Temurci istifa etti: Dün gece arandım ve..


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
AKP İstanbul İl Başkanı Selim Temurci istifa etti: Dün gece arandım ve..

Son dakika.. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elini sıkmadığı iddia edilen, AKP İstanbul İl Başkanı Selim Temurci canlı yayında görevinden istifa etti.. 3 yıldır görevde olan Temurci, "Dün gece 11:00'e çeyrek kala genel merkezden arandığımda dün 8 Şubat'tı" şeklinde başladığı konuşmasını "onurla, şerefle geldiğimiz AK Parti İl Başkanlığı görevinden onurla ayrılıyorum" diyerek tamamladı.

Takip Et

Selim Temurci, dün gece genel merkezden arandığını söyleyerek sözlerine başladı. Selim Temurci, “Bugün çok özel bir gün benim için. Dün gece 11:00’e çeyrek kala genel merkezden arandığımda dün 8 Şubat’tı. Bugün 9 Şubat. Çok güzel tevafuk. Tam 3 yıl sonra bu buluşmayı bizlere nasip eden Allah’a hamdolsun. Çocuk denecek yaşlardan siyasetin içindeyim. Genelde çok metine bağlı konuşmam ama tavsiyelere de uyarım. Bugün metine bağlı konuşmamı istedi arkadaşlar. Ağırlıklı olarak metine bağlı kalacağım. Ama bazı duygularımı da paylaşacağım” dedi.

Erdoğan'ın Temurci'nin elini sıkmamıştı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Ekim ayında AKP İstanbul İl Başkanlığı'na ziyareti sırasında AKP İstanbul İl Başkanı Selim Temurci'nin elini sıkmadığı iddia edilmişti.

 

‘BÜYÜK BİR ONURLA VE İTİBARLA AYRILMANIN MUTLULUĞU İÇİNDEYİM’
Selim Temurci, ” Onurla şerefle geldiğimiz AK Parti İstanbul İl başkanlığı görevimden yine büyük bir onurla ve itibarla ayrılmanın mutluluğu içindeyim. Tüm çalışma arkadaşlarıma, teşkilatımızın bütün mensuplarına bu dava için bizimle döktüğü ter için en kalbi şükranlarımı arz ediyorum. Teşkilatın her bir ferdine bizden yana haklarımız helal olsun. Zor bir dönem de 3 genel başkanla çalıştım. 3 yılı birlikte geçirdik” ifadelerini kullandı.

Temurci sözlerini, “Bizim davamız rakamlara sığmayacak kadar büyük bir davadır. Davamız bizim hayatımızdır, davamız bizim geleceğimizdir. AK Parti Teşkilatları olarak yeni bir imtihanla karşı karşıyayız. Kişisel hukukların, dava hukukun korunması, bu süreçlerin partimiz adına zaferler sonuçlanması için hayati bir önem arz etmektedir. Ülkemiz 2019 seçimlerine doğru hızla yol alıyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız görevden ayrıldı. Birilerinin adamı değil, tüm kardeşlerimizi kucaklayarak bu davanın adamı olmak bizim misyonumuz olmuştur. Onurla, şerefle geldiğimiz AK Parti İl Başkanlığı görevinden onurla ayrılıyorum” şeklinde tamamladı. (DHA)

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin