AKP'den Şişli ve Beşiktaş'ta 'Atatürk' salvosu


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
AKP'den Şişli ve Beşiktaş'ta 'Atatürk' salvosu

Flaş gelişmeler.. AKP'de büyük Atatürk açılımı başladı.. Özellikle bu açılım yandaş basın tarafından sıkça halka Tv ve gazetelerde yansıtılmaya başlandı. Yandaş basının bütün TV ve gazetelerinde Atatürk materyalleri kullanılmaya başlandı. Son örnek ise İstanbul'dan geldi. Ak Parti, CHP'nin kalesi durumundaki Şişli ve Beşiktaş'ta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir'e gitmek isteyenler için afiş astı.. Sosyal medyada ise MHP'lideri Devlet Bahçeli'nin, 'Yüzde 10'luk Seçim Barajı Türkiye için çok ağır..' çıkışı ve AKP'nin Atatürk, Laiklik ve Cumhuriyet açılımı genel seçimlere hazırlık olarak yankı buldu..

Takip Et

YANDAŞ BASINDAN ATATÜRK DETAYI!

Öte yandan AKP'ya yakın başta TV kanalları ve gazeteler olmak üzere bir çok yayın kuruluşunda son zamanlarda Atatürk posteri, büstü veya tablolarının sıkça kullanılmaya başlandığı görüldü.. AKP'nin amiral basını ATV ve SABAH grubu, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerini büyük bir coşku içinde kutlamıştı. Özellikle ATV'de son zamanlarda yayınlanan bütün dizilerde, arka planda sürekli Atatürk posterleri ve tabloları görmek mümkün.

ERDOĞAN VE ATATÜRK

Atatürk ile Erdoğan!.. Son günlerde en çok dikkat çeken Atatürk detayı ise, Cumhurbaşkanlığı Resmi Fotoğrafçısı tarafından basına paylaşılan fotoğraflarda Erdoğan ve Atatürk posterlerinin sık sık kullanılması AKP'de 'Atatürk açılımının' bir diğer örneği gösteriliyor.

Mustafa Kemal Atatürk Afişleri Şişli Beşiktaş

AKP VE YANDAŞ BASINDA ATATÜRK AÇILIMI

Pankartlı davetiye, 2019 seçimleri öncesi AKP’nin başlattığı ‘yeni dönem stratejileri'nin bir parçası olarak yorumlandı. Bir süredir Ankara kulislerinde, AKP’nin yeni bir açılım başlattığı ve Atatürkçü, laik kesim için örgütlerine ‘dil ve üslup' uyarısında bulunduğu konuşuluyordu.

Mustafa Kemal Atatürk Afişleri Şişli Beşiktaş

Beşiktaş ve Şişli’de asılan pankartlarla, Ankara'ya gitmek isteyenlerin başvurması istenirken, AKP İl Başkanlığı, kampanyanın Beşiktaş ve Şişli ilçe teşkilatları tarafından organize edildiğini bildirdi. Beşiktaş ilçesinden kalkacak otobüslerin bu gece yarısı Ankara'ya hareket edeceği duyuruldu. Ankara'ya gitmek isteyen çocukların da katılabilmesi için AKP Şişli İlçe Teşkilatı'nın kaldıracağı otobüslerin ise cuma gecesi saat 23.30'da yola çıkacağı açıklandı.

 

 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin