AK Parti'de İzmir adayı Mahmut Özgener hüsranı


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
AK Parti'de İzmir adayı Mahmut Özgener hüsranı

AK Parti'de İzmir için ismi geçen Mahmut Özgener, belediye başkanlığı için isminin geçmesinden dolayı rahatsızlık duyduğunu açıklamıştı. Öte yandan Özgener'in ailesinin de AKP'den aday olarak anılmasına şiddetle karşı çıktığı öğrenildi..

Takip Et

İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener'in AK Parti'den belediye başkanlığı için aday olmak istediği ancak ailesinin buna 'direndiği' iddia edildi.

ÖZGENER ADAY İDDİALARI SONRASI, 'ÜZÜLDÜM' AÇIKLAMASI YAPMIŞTI

Özgener 'AKP adayı' iddialarını yalanlayarak: "İzmir Belediye Başkanlığı için hakkımda uzun süredir devam eden spekülasyonların, ismimin siyasi tartışmalara alet edilmesinin beni çok üzdüğünü belirtmek istiyorum" açıklamaasında bulunmuştu.

'AİLE ENGELİNE TAKILDI'

İzmir için İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener'in adı bir süredir ağırlıklı olarak dile getiriliyordu. Özgener'in adının öne geçtiği, hatta aday olan oda başkanlarının seçilememesi durumunda eski görevine geri dönebilmesini öngören yasa önerisinin adaylığını güçlendirdiği kaydediliyor. Cumhuriyet'ten Emine Kaplan'ın haberine göre, Özgener'in adaylığı istediği, ancak ailesinin direndiği konuşuluyor.

İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener

'PAZAR GÜNÜ İNTERNET ÜZERİNDEN EĞİLİM YOKLAMASI YAPILACAK'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa ziyaretinden döndüğünden beri yerel seçimde aday gösterilecek isimler üzerinde yoğun bir mesai yürütüyor. Adaylık başvuruları cuma günü bitecek olan AK Parti'de, pazar günü tüm teşkilatlarda internet üzerinden eğilim yoklaması yapılacak.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin