Ağrı'dan acı haber: 2 askerimiz şehit, 5 yaralı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Ağrı'dan acı haber: 2 askerimiz şehit, 5 yaralı

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit sayısı 2’ye yükseldi. Çatışmada ayrıca 5 asker yaralandı. Ağrı'da teröristlerce çıkan çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Ahmet Polat Baş'ın Sakarya'daki evine ateş düştü. Çatışmada 1 teröristin öldürüldüğü, çok sayıda teröristin de yaralı olarak kaçmaya çalıştığı belirtildi.

Takip Et

Çatışmada, ilk belirlemelere göre 2 asker şehit oldu, 5 asker yaralandı. Çatışmada 1 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiği, çok sayıda teröristin de yaralı olarak kaçmaya çalıştığı belirtildi.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, jandarma timlerince Doğubayazıt ilçesinin Ağrı Dağı bölgesindeki kırsal kesiminde terör örgütüne yönelik yürütülen operasyonda, bir grup terörist ile sıcak temas sağlandı. Çıkan çatışmada 6 asker yaralandı, 1 terörist de etkisiz hale getirildi.

Ağrı'dan şehit haberi geldi

Bölgeye gönderilen ambulanslar ile Doğubeyazıt Doç. Dr. Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı askerlerden biri yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Bir asker de helikopter ile Van'daki bir hastaneye sevk edildi.

ŞEHİT SAYISI İKİYE YÜKSELDİ

Ağrı Valiliği’nden yapılan açıklamada, yaralı bir askerin hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu, şehit sayısının 2'ye yükseldiği bildirildi. Bölgede geniş çaplı operasyonların devam ettiği açıklandı.

Durumu ağır olan askerin sevk edildiği Van’da hayatını kaybettiği bildirildi.

ŞEHİT ATEŞİ SAKARYA’YA DÜŞTÜ

Ağrı'da teröristlerce çıkan çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Ahmet Polat Baş'ın Sakarya'daki evine ateş düştü.
Şehit  Uzman Çavuş Ahmet Polat Baş, Sakarya
Kahraman Uzman Çavuş Ahmet Polat Baş çıkan çatışmada şehit oldu. Şehidimizin acı haberi Sakarya ile birlikte tüm Türkiye'ye kor gibi düştü.

4 Kardeşi olduğu öğrenilen Şehit Uzman Çavuş Baş'ın Karasu ilçesi Kuzuluk Mahallesi'ndeki oturan ailesine acı haber askeri yetkililerce verildi.

Şehit Uzman Çavuş Dursun Pampal memleketine uğurlandı
15.04.2018

Şehit Uzman Çavuş Dursun Pampal memleketine uğurlandı

İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin