Afyonkarahisar’da katliam gibi kaza: 4 ölü, 3 yaralı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Afyonkarahisar’da katliam gibi kaza: 4 ölü, 3 yaralı

Katliam gibi kaza.. Afyonkarahisar'ın Çay İlçesinde nişan töreninden dönenlerin bulunduğu otomobille minibüsün çarpıştığı kazada Adil Eke ve aynı aileden Ayşe Kiraz, Nuran Kiraz ve Emine Kiraz hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı. yaralılardan 2 'sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi..

Takip Et

Kaza, saat 23.00 sıralarında Afyonkarahisar- Konya Karayolu’nun 48inci kilometresinde Çay İlçesine bağlı Ali Kaleli kavşağında meydana geldi.

İlçeden kavşağa girmekte olan Adil Eke'nin kullandığı 07 V 2780 plakalı otomobille Mehmet Çağlar yönetimindeki 03 KP 111 minibüs çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle refüje savrulan otomobil iki aydınlatma direğini devirdikten sonra durabildi.

Afyonkarahisar  Feci Kaza, 4 ölü 3 yaralı

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda sağlıkÿekibi sevk edildi. Kazada yakınlarının nişan töreninden dönenlerin bulunduğu otomobildeki 6 kişiden sürücü Adil Eke ile Ayşe, Nuran ve Emine Kiraz olay yerinde yaşamını yitirdi. Ramazan ve Fatma Kiraz ağır yaralanırken, minibüs sürücüsü Mehmet Çağlar ise hafif yaralandı. Ramazan ve Fatma Kiraz sağlık ekipleri tarafından Afyonkarahisar Devlet Hastanesine, Mehmet Çağlar ise Çay Devlet Hastanesine götürüldü.

Afyonkarahisar  Feci Kaza, 4 ölü 3 yaralı

Yaşamını yitirenlerin cenazesi güçlükle araçtan çıkarıldıktan sonra Çay Devlet Hastanesi morguna konuldu. Karayolunda trafik akışının bir süre güçlükle sağlandığı kaza ile igili soruşturma başlatıldı.

Afyonkarahisar  Feci Kaza, 4 ölü 3 yaralı

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin