Adana Valiliği önünde patlama, İlk bilgiler: 2 ölü 16 yaralı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Adana Valiliği önünde patlama, İlk bilgiler: 2 ölü 16 yaralı

Adana Valiliği otoparkında bomba yüklü araç patlatıldı. Saldırı hain bir terör saldırısı.. Adana'da valilik otoparkında patlama meydana geldi. olay yerine çok sayıda ambulans ve güvenlik birimleri sevk edildi.. Adana Valisi Demirtaş yaptığı açıklamada, 2 kişinin öldüğünü, 16 kişinin yaralandığını duyurdu. Başbakanlık patlama ilişkin yayın yasağı getirdi.

Takip Et

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, patlamaya ilişkin açıklamada bulundu. Demirtaş yaptığı açıklamada, "2 vatandaşımız öldü, 16 yaralımız var. Araç makam girişine yakın yerde patlatıldı. Bir kadın tarafından gerçekleştirildiği tahmin ediliyor. " dedi. 

ÖMER ÇELİK: TERÖR SALDIRISI

Patlamayla ilgili ilk resmi açıklama Avrupa Birliği Bakanı ve AKP Adana milletvekili Ömer Çelik’ten geldi. Çelik twitter hesabındah yaptığı açıklamada “Adana Valiliği önünde otoparkta  bir patlama gerçekleşti.

Adana Valiliği Patlama

Valimizle konuştum. Yaralılarımız var. Yaralılarımıza acil şifa diliyorum. Aydınlığın işareti olan sabah saatlerinde bu alçak saldırı gerçekleşti. Adanamıza geçmiş olsun. Lanetli terör insanımızı hedef almaya devam ediyor. İnsanlık adına bu terörle sonuna kadar mücadele edeceğiz” dedi.

Adana Valiliği Patlama, Bomba Yüklü araç

YENİ: VALİ BEY'İN GİRİŞ MAKAMINA YAKIN

Adana AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni, HABERTÜRK TV'ye yaptığı açıklamada, "Vali Bey'in giriş makamına yakın yerde. Çok şiddetli bir patlama sesi, Adana'nın geniş bir kesiminde duyuldu. 2 şehidimiz var, biri olay yerinde, diğeri hastanede şehit oldu" dedi. 

Adana Valiliği patlama

BAŞBAKANLIKTAN GEÇİÇİ YAYIN YASAĞI

Adana'da gerçekleşen patlama sonrasında Başbakanlık patlamayla ilgili geçici yayın yasağı getirdi.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin