Adana'da iğrenç olay: Yengesine tecavüz etti. 3 çocuk ortada kaldı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Adana'da iğrenç olay: Yengesine tecavüz etti. 3 çocuk ortada kaldı

Son dakika Adana'da iğrennç bir tecavüz olayı.. Ağabeyi cezaevinde olan 30 yaşındaki Sezer B., 3 çocuk sahibi 27 yaşındaki yengesi Demet B.'ye tecavüz etti. Genç kadına sahip çıkan ailesi, 3 çocuğunu istemedi... Genç kadın ailesinin yanına sığınırken, 4 yaşındaki Berat, 8 yaşındaki Şirat ve 11 yaşındaki Berivan'ı ise sokağa attılar.. 3 çocuğun dramı ise Türkiye gündemine oturmuştu.. Medyada çıkan haberler üzerine ve çocukların durumu hakkında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bir açıklama yaptı

Takip Et

ADANA'DAN 'PES ARTIK' DEDİRTEN BİR TECAVÜZ HABERİ DAHA GELDİ..

Korkunç olay Adana merkez Yüreğir ilçesinde önceki gece yaşandı. İddiaya göre eşi cezaevinde bulunan ve üç çocuğuyla yaşayan 27 yaşındaki Demet B.'nin zilini 30 yaşındaki kayınbiraderi Sezer B. çaldı. İçeri giren Sezer B., çocukların da uyumasını fırsat bilerek, çaresiz kadını önce darp etti, daha sonra tecavüz edip evden ayrıldı.

İLGİLİ HABER

Perişan bir halde kalan talihsiz kadın, Hatay'da yaşayan ailesini arayarak başından geçenleri anlattı. Hemen Hatay'dan Adana'ya gelen ailesi, kızlarını da yanlarına alarak Köprübaşı Polis Merkezi'ne başvurdu Sezer B.'den şikâyetçi oldu.

TECAVÜZ ZANLISI SAPIK TUTUKLANDI

Kaçan zanlı dün öğle saatlerinde yakalandı. polis merkezinde yapılan sorgusunun ardından tutuklama istemiyle sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından 'cinsel istismar' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Adana tecavüz yenge Son dakika

'ÇOK YALVARDIM'
Aldığı darbeler sonucu boynunda morluklar oluşan Demet B., başından geçen olayı şöyle anlattı:"Çocuklar uyumuştu. Kapı çaldı. Baktım kayınbiraderim. Kapıyı açmamı istedi. Sabah gelmesini söyledim. Önemli bir konu söyleyeceğini söyledi. Kapıyı açtım ve hemen kilitleyip anahtarı cebine koydu. Anahtarı geri vermesini istedim. Bu kez, 'Ben bugün kardeşimin yatağında yatacağım. Bana yatak odasını göster' dedi. Saçımdan tutup yatak odasına götürdü ve oranın da kapısını kilitledi. Çok yalvardım ama beni dinlemedi. Kendisinden şikâyetçiyim. Cezasını çekmesini istiyorum."

Adana tecavüz yenge Son dakika

'BİZ SENSİZ NE YAPACAĞIZ'
Kızına cinsel saldırıda bulunan adamın en ağır cezanın verilmesini isteyen baba R.B. (53), "Bu nasıl bir insan? Böyle insanlar yaşamamalı" diyerek tepkisini dile getirdi. Ancak R.B., "Babalarının ailesi baksın" diyerek 3 torununu istemedi. 4 yaşındaki Berat, 8 yaşındaki Şirat ve 11 yaşındaki Berivan ile vedalaşan talihsiz kadın uzun süre gözyaşı döktü. Berivan ise annesine sarılıp "Bizi bırakıp gitme. Biz sensiz ne yapacağız" diyerek ağladı. Demet B. ailesi tarafından Hatay'a götürüldü.

"BERİVAN'IN SUÇU NE BAKAN HANIM?"

"Peki Berivan'ın suçu ne?" başlığıyla yer alan habere ilişkin Aile ve Sosyal  Politikalar Bakanlığı'nda açıklama geldi..
Açıklamaya şöyle devam edildi:
"Bu müessif olayın ardından İl Müdürlüğümüz hızlı şekilde olaya müdahil olmuş, annenin talebiyle yapılan başvuru üzerine 3 çocuğumuz savcılık kararıyla koruma altına alınmıştır. İstismar mağduru anne D.B'ye Bakanlığımız uzman meslek personeli ile psiko-sosyal destek verilmiş, genel durumu ekiplerimizce yakından takip edilmektedir. Ayrıca olayın adli boyutuna yönelik olarak da başlatılan hukuki süreç de Bakanlığımız tarafından titizlikle izlenerek mağdura her türlü hukuki destek sağlanacaktır." SABAH

İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin