Adana'da çadırda ölen kimsesiz adam, Aysun Kayacı'nın babası mı?


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Adana'da çadırda ölen kimsesiz adam, Aysun Kayacı'nın babası mı?

Adana'da sokakta kurduğu çadırda açlık ve sefalet içinde hayatını kaybeden ve mahalle sakinlerince cesedi bulunan Selahattin Altınöz'ün bir döneme damga vuran isimlerden eski manken Aysun Kayacı'nın babası olduğu iddia ediliyor..

Takip Et

Kayacı, bir dönem genel seçimlerde, 'Dağdaki çobanla benim oyum bir mi sayılacak. gündemden bihaber, siyasetle hiç ilgisi olmayan, kitap, gazetede okumayan bir insanla benim oyumun bir tutulması adil değil..' sözleriyle bir anda Türkiye'nin gündemine gelen ve bazı kesimlerin hedefi haline gelmiş ve 2012 yılında bankacı sevgilsiyle evlenip Londra'ya taşınmıştı. Kayacı ve eşinin bugün Dubai'de yaşadıkları öğrenildi..

ADANA'DA ÇADIRDA ÖLEN YAŞLI ADAM KAYACI'NIN BABASI MI?

Adana'nın Toros Mahallesi 78179 Sokak'taki elektrik trafosunun yanına kurduğu çadırda yaşamını sürdüren ve mahalle sakinlerinin verdiği yemeklerle karnını doyuran Selahattin Altınöz, sabah saatlerinde kahvaltı getiren mahalleli tarafından ölü bulundu.

Selahattin Altınöz Adana

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Selahattin Altınöz'ün hayatını kaybettiği anlaşıldı. Selahattin Altınöz'ün cesedi ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Selahattin Altınöz Adana Aysun Kayacı'nın babası

Sözcü Gazetesi'nden Mehmet Serbes'in haberine göre, çadırda hayatını kaybeden Selahattin Altınöz'ün Aysun Kayacı'nın babası olduğu iddia edildi. Selahattin Altınöz'ün kızı ile konuşmadığı için tek başına yaşadığı söylendi.

Aysun Kayacı babasının hasta olduğunu ve sürekli şiddet gördüğünü canlı yayında itiraf etmişti.

Babasından şiddet gördüğü için onunla görüşmediğini söyleyen Aysun Kayacı, "Annem işçiydi, eve para getiriyordu ama o çalıyordu. Benim dayak raporum, artı annemin dayak raporu, üstüne kız kardeşimin dayak raporu ile boşandı benim annem" ifadelerini kullanmıştı.

Aysun Kayacı şimdi nerede

Bu açıklamalar sonrasında ise baba Selahattin Altınöz, "Ben kızıma ne kadar vurdum diye çetele tutmadım. Ben babamdan 500 kez dayak yemişimdir. Belki Aysun'a bir tokat vurmuşumdur, bu kadar. Ben Aysun'un söylediği gibi şiddet uygulasaydım Aysun 20 yıl önce dayaktan vefat etmiş olması gerekirdi" demişti.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin