Katliam Gibi: Adana'da bir evde 6 kişinin cesedi bulundu


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Katliam Gibi: Adana'da bir evde 6 kişinin cesedi bulundu

Son dakika.. Adana'da bir apartman dairesinde silahla öldürülen 6 kişinin cesedi bulundu. Yaşanan katliamın detayları da ortaya çıktı.. Adana’da emekli Vali Yardımcısı İsmet Metin’in evinde kız isteme sırasında yaşanan tartışmada damat adayı 5 kişiyi öldürüp kendi kafasına da sıkarak intihar ettiği ortaya çıktı.

Takip Et

Olay, akşam saatlerinde Seyhan İlçesi Kurtuluş Mahallesi 64014 sokakta bulunan 5 katlı Çelik Apartmanı'nda meydana geldi. İddiaya göre, emekli Vali Yardımcısı İsmet Metin'in kızını istemeye gelen kişiler ile çıkan tartışmada damat adayı önce evdeki 5 kişiyi tabanca ile vurup daha sonra kendi kafasına sıkarak intihar etti.

Adana Cinayet 6 kişi öldürüldü

Silah sesini duyan vatandaşlar durumu polise bildirdi. Polis ekipleri ise olay yerine geldiğinde evin kapısı kapalı olduğu için durumu CAN-KUR ekiplerine bildirdi.

Kısa sürede olay yerine gelen CAN-KUR ekipleri kapıyı kırarak açıp 3'ü kadın 6 kişinin cesediyle karşılaştı.

Adana Kız İsteme Cinayeti

Ölen kişilerden birinin yatak odasında, birinin evin girişinde birinin odada diğer 3 kişinin ise salonda öldüğü tespit edildi. Ölen üçünün emekli Vali Yardımcısı İsmet Metin, Denizhan Dener ve Gönül Cengiz olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin