Aç kalan karısını yiyebilir, diyen Suudi Müftü: İsrail ile savaş caiz değil


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Aç kalan karısını yiyebilir, diyen Suudi Müftü: İsrail ile savaş caiz değil

ABD, İsrail ve Suudi Arabistan'ın 'kirli dünya' düzenleri yavaş yavaş deşifre oluyor.. İslamiyete ve Türkiye'ye ihanet edip değerlerini satan Suudi Arabistan'ın Müftüsü ve Ulema Heyeti Başkanı Abdülaziz Al-i Şeyh skandal fetvalarına bir yenisini daha ekledi. Kör müftü, İsrail'e karşı savaşmanın caiz olmadığını belirttikten, hedef olarak da İran'ı gösterdi. İran'a karşı İsrail ile işbirliği yapmalıyız.. İşte 'aç kalırsanız karınızı yiyebilirsiniz', '6 yaşındaki kız çocuklarıyla evlenebilirsiniz' gibi fetvaları veren kör müftünün yeni alçaklığı ve İslam dünyasının iki yüzlü Müslümanlığı...

Takip Et

Suudilerin kör müftüsü Ulema Heyeti Başkanı Abdülaziz Al-i Şeyh 14 Kasım’da bir fetva yayınladı: İsrail ile savaş caiz değildir! Yani, İsrail'e karşı savaşmak günahtır.

Fetvalarıyla sadece gözünün değil, aklının da kör olduğu apaçık ortada olan müftü bir fetva da İsrail'in Kudüs'ü işgaline karşı 'intifada' çağırısında bulunan Hamas'ı terör örgütü ilan etti. 

"İSRAİL ORDUSUYLA İŞBİRLİĞİ YAPILMALI"

Suudi Arabistan'ın kör Müftüsü ve Ulema Heyeti Başkanı Abdülaziz Al-i Şeyh verdiği fetvada ayrıca, Lübnan’daki Hizbullah'a karşı İsrail ordusuyla iş birliği yapılabileceğini de söyledi.

İLGİLİ HABER

İSRAİL BAKANINDAN TEBRİK

İsrail’in İletişim Bakanı Eyüp Kara, kör müftüyü verdiği skandal fetvadan ötürü tebrik etti.

Dünyanın tepsi gibi düz olduğunu, aslını inkar edenlerin kafir ve dinsiz olduğunu öne süren kör müftünün 'fetva' sabıkası ise bir hayli kabarık. Müftü, 'aç kalırsanız karınızı yiyebilirsiniz..', '6 yaşındaki kız çocuklarıyla evlenilebilir..' gibi bazı fetvalar da vermişti.

FETVALARIN HEMEN SONRASI TRUMP KUDÜS'Ü İSRAİL'iN BAŞKENTİ İLAN ETTİ

ABD Başkanı Donald Trump'un skandal Kudüs açıklaması ise, kör müfütünün fetvalarından hemen sonra geldi.. Manidar zamanlama da ise ortaya şu gerçek çıkıyordu; ABD ve Suudi Arabistan kapalı kapılar ardında Kudüs'ü çoktan İsrail'in başkenti olarak ilan etmişlerdi; İslam coğrafyasına ise bunu sindirmenin en kolay yolunu seçtikler; Hacılar, Hocalar, Müftüler, Kanaat Önderleri, Fetvalar...  Her zaman olduğu gibi yoksul kesimleri cahil bırakıp etkisi altına almış din adamı görüntüsündeki bu hainler, sözde din adına 'fetva' larını çarşaf çarşaf askıya aldılar.

SONUÇ: HÜSRAN İSLAM'DA

Sonuç ortada. İslam İşbirliği Teşkilatı kendi içinde parçalanmış, bir bütünlük sağlayamamış görüntüsüyle Türkiye'de toplandı. Cılız bir ses tonuyla sadece Doğu Kudüs'ü Filistin'in başkenti ilan etmekle yetindi. Diğer önemli nokta ise İslam ülkelerinin lideri olarak kabul edilen Suudi Arabistan ve askeri güç olarak bölgenin etkin ülkesi Mısır, bu toplantıya katılmadı...

1947'den sonra bölgede sadece devede kulak olan İsrail, 2017'nin son ayında Kudüs'ü de resmen aldı.

Haber şu sözle özetlenebilir; Devedeki o kulak, bir deve oldu artık.. Sidiğinin caiz olup olmadığını ise, 'kör müftü' bilir!

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin