Damat'tan, AA'ya 'Yüzde 52 Erdoğan' talimatı


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Damat'tan, AA'ya 'Yüzde 52 Erdoğan' talimatı

Türkiye tarihi dönemeçte.. Seçime sadece saatler kaldı.. Muhalefet partileri olası 'oy hırsızlıklarını' tespit edip, engel olmak için çok yoğun ve ciddi bir gayret içerisinde.. İYİ Parti Genel Başkanı ve İYİ Parti Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener, Twitter hesabından çok çarpıcı bir iddiada bulundu. Tüm bu gelişmeler yaşanırken Anadolu Ajansı'nın manipülasyon ihtimali nedeniyle, Millet Ajansı kuruldu. Millet Ajansı da seçim sonuçlarını anlık olarak verecek..

Takip Et

İYİ Parti Lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenerek; Erdoğan’ın damadının Anadolu Ajansı’na (AA) AKP’nin oy oranını seçim gecesi saat 21.30’da yüzde 52 olarak ilan etmesini istediğini öne sürdü.

İşte Akşener’in hesabından o çarpıcı iddianın yer aldığı tweet; "Sayın @RT_Erdogan, damadınız Anadolu Ajansı'na "24 Haziran seçim akşamı 21.30 itibariyle bizi %52 olarak ilan edeceksin" dedi mi, demedi mi? Bu gözümüz gibi korumamız gereken seçmen iradesini yok saymak değilse nedir?"

AA'ya Yüzde 52 Erdoğan talimatı
AA'ya Yüzde 52 Erdoğan talimatı

"MİLLET AJANSI" DEVREYE SOKULDU

Vatandaşın önüne konulan sandıktan hem yeni dönem parlamentosu hem de geniş yetkilerle donatılmış yeni Cumhurbaşkanı çıkacak. Devletin resmi haber ajansı Anadolu Ajansı’nın yanı sıra ‘Millet Ajansı’ da o gece vatandaşlara hizmet verecek.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan’ın adını ‘Millet Ajansı’ diye koyduğu Adil Seçim Platformu’nda; CHP, HDP, İYİ Parti ve Saadet Partisi'nin yanı sıra DİSK, KESK, Memleket Biziz, Oyum Güvende gibi konfederasyon ve oluşumlar yer alıyor.

ANADOLU AJANSI (AA) MANİPüLASYONU ÖNLEME AMAÇLI

Kuruluş amacı “Anadolu Ajansı'nın manipülasyonlarına bağımlı kalmamak ve sandık güvenliğini sağlamak için” diye açıklanan Millet Ajansı’nın anlık seçim sonuçları, 24 Haziran akşamı sandıklar açılır açılmaz Millet Ajansı'ndan da anlık olarak yayınlanacak.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin