7 AKP'li başkan daha istifa ediyor: İşte 'istifa edecek' isimler


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
7 AKP'li başkan daha istifa ediyor: İşte 'istifa edecek' isimler

Son dakika gelişmesi. AKP'de istifa operasyonları devam ediyor.. Ankara AKP kulislerinde yeni istifa dalgasının başlayacağı konuşuluyor. Kulislere göre istifa etmesi beklenen isimler arasında Antalya Menderes Türel, Gaziantep Fatma Şahin, Trabzon Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ordu Enver Yılmaz, Uşak Nurullah Canan, Nevşehir Hasan Ünver ve Afyonkarahisar Burhanettin Çoban bulunuyor.. İşte detaylar

Takip Et

Kanal D muhabiri Seçil Özer'in Ankara'da AKP kulislerine dayandırdığı haberinde yeni istifaların her an başlayacağı iddia ediliyor.. , Özer, kulislerde, 'Gaziantep, Antalya, Trabzon, Ordu, Uşak, Nevşehir, Afyonkarahisar Büyükşehir Belediye Başkanları'nın istifalarının isteneceği iddialarının olduğunu iddia etti

AK Parti'de Belediye başkanları Kadir Topbaş, Melih Gökçek, Ahmet Edip Uğur, Recep Altepe, Faruk Akdoğan'nın istifaları sonrası kulislerde istifaların devam edeceği, üstelik istifa operasyonlarının bununla kalmayıp önümüzdeki bu ay (Kasım) içinde 7 AKP'li başkanın daha istifa ettirileceği öne sürülüyor.. 

İLGİLİ HABER

İstifası isteneceği iddia edilen belediye başkanları kimler? Uşak Belediye Başkanı İstifa edecek mi?, Antalya Belediye Başkanı istifa edecek mi?, Ordu Belediye Başkanı İstifa Edecek mi?, Trabzon Belediye Başkanı İstifa mı ediyor?.. Şu anda bu sorular resmi olarak cevap bulmuş değil ancak, daha önce istifa eden 5 belediye başkanında olduğu gibi kulislerde 'istifa edecekler' söylentileri dillendirilmeye başlandı.. 5 belediye başkanının istifa edeceği iddiası kulislere düştüğünde AKP hükümetince yapılann 'böyle bir şey söz konusu değil' açıklamasına rağmen 5 başkan da geçtiğimiz günlerde peş peşe, bazen de 'tehditler sonucu' istifa etmişti.. Ankara kulislerinden 'duman' çıkıyorsa muttlaka orada bir ateş yanıyordur! 

İşte İstifası gündemde olan 7 AKP'li belediye başkanı:

Menderes Türel İstifa edecek mi? Son dakika

1-) Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel. (Türel, istifa söylendtileri sonrası 'istifam ima bile edilse hiç durmam' açıklaması yapmıştı.)

Gaziantep Fatma Şahin İstifa edecek mi? Son dakika

2-) Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin

Trabzon Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu İstifa edecek mi? Son dakika

3-) Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu

Ordu Enver Yılmaz İstifa edecek mi? Son dakika

4-) Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz

Uşak Nurullah Cahan İstifa edecek mi? Son dakika

5-) Uşak - Nurullah Cahan

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver İstifa edecek mi? Son dakika

6-) 'Erdoğan İstifamı İsterse 'neden ben' diye sormam' diyen Nevşehir Beleidye Başkanı Hasan Ünver

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin İstifa edecek mi? Son dakika

7-) Afyonkarahisar- Burhanettin Çoban

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin