6 Yaşındaki Ufuk Tatar'ın da Cansız Bedeni Bulundu


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
6 Yaşındaki Ufuk Tatar'ın da Cansız Bedeni Bulundu

Son dakika.. Maalesef olmadı. Türkiye kayıp olarak aranan iki küçük bebeğin daha acı haberiyle yasa büründü.. Hatay'ın Hassa ilçesinde 8 gün önce kaybolan 6 yaşındaki Ufuk Tatar'ın cansız bedeni bulundu. Bitlis'in Ahlat ilçesi'nde dün kaybolan 2 yaşındaki Sami Yusuf Marangoz’un da cansız bedenine ulaşıldı.

Takip Et

SON DAKİKA.. Kayıp bebeklerimizden peş peşe acı haberler geldi... Hatay ve Ağrı'da kayıp olarak aranan iki bebeğimizin daha cansı bedenine ulaşıldı..

6 YAŞINDAKİ KONUŞMA ENGELLİ UFUK TATAR'IN DA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Hatay'ın Hassa ilçesinde 8 gün önce kaybolan 6 yaşındaki Ufuk Tatar'ın cansız bedeni bulundu. Alınan bilgiye göre, ailesiyle yakınlarını ziyarete gittiği Arpalıuşağı Mahallesi'nde kaybolan Ufut Tatar'ın son görüldüğü su kaynağı ile mahalle ve Amanos Dağları eteklerinde komando, jandarma özel harekat ve AFAD ekiplerinin arama çalışmaları 8'nci gününde de sabahın erken saatlerinde başladı. Eğitimli köpekler ile özel arazi arama insansız hava aracının da destek verdiği arama çalışmalarında ekipler, arama çalışmalarını Yoluklar Mahallesi'ne çevirdi. Arpalıuşağı Mahallesi'ne 5 kilometre uzaklıktaki mahalledeki Katığın Kayası mevkisinde arama yapan güvenlik korucuları, Ufuk Tatar'ın cansız bedenine ulaştı.

2 Yaşındaki kayıp Sami Yusuf Marangoz'ın cansız bedeni bulundu
08.07.2018

2 Yaşındaki kayıp Sami Yusuf Marangoz'ın cansız bedeni bulundu

İLGİLİ HABER
Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin