5 yaşındaki Mert Oğuz Çakır'ın feci ölümü


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
5 yaşındaki Mert Oğuz Çakır'ın feci ölümü

5 yaşındaki Mert çocuk parkında talihsiz bir kazanın kurbanı oldu.. Denizli'nin Buldan ilçesinde 5 yaşındaki Mert, oyun parkındaki kaydıraktan kaydığı sırada elinde oynadığı naylon poşetin boğazına dolanması sonucu boğularak hayatını kaybetti

Takip Et

Denizli'de Oğuz Mahallesi Cami İmamı Mücahit Öz, tarladan geldiği sırada oyun parkında Mert Oğuz Çakır'ın kaydırakta boğazına naylon poşet dolanmış halde olduğunu fark edip yanına gitti. AA'nın haberine göre Öz, hemen poşeti Çakır'ın boynundan çıkarttı ve ardından çocuğu kendi otomobiliyle Buldan Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Hastanede yapılan incelemede Çakır'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

İmam Öz, gazetecilere yaptığı açıklamada, tarladan döndüğü sırada parkta bir çocuk gördüğünü ve yanına gittiğini aktararak "Kaydırağın yanına gittiğimde Mert'in hareketsiz yattığını gördüm. Seslendim ama cevap vermedi. Boynuna dolanan naylon poşeti hemen çıkartım ve hastaneye götürdüm. Sonra acı haberi aldık." dedi.

Mert Oğuz Çakır, Kağan çakır Denizli

Babası Mustafa Çakır’ın üzüm bağına gittiği, annesi Ayşe Çakır’ın evde olduğu sırada çocuk parkına tek başına gelen anaokulu öğrencisi Mert Kağan’ın, çocuk parkı içinde bulduğu parke taşlarının ambalajlarında kullanılan ve etrafta atık haldeki naylon parçalarını birleştirip, ip haline getirdiği ileri sürüldü. Ardından ipin bir ucunu kaydırağın korkuluk demirine, diğerini ise boynuna bağladığı değerlendirilen Minik Kağan’ın, kaydıraktan boynunda naylon iple kayarken dengesini kaybedip, düştüğü, bu sırada asılı kaldığı ve boğulup öldüğü öne sürüldü.

Mert Oğuz Çakır, Kağan çakır Denizli

Mert Kağan’ın ağabeyi Mert Can’la (12) birlikte berbere gidip tıraş oldukları, ardından ağabeyin eve, kardeşinÿise çocuk parkına gittiği öğrenildi. Kaydırakta Mert Kağan’a ait saç telleri de bulundu. Kağan’ın kaydırakta bulan imam Mücahit Öz, çocuğu hemen hastaneye götürdüklerini, ancak kurtaramadıklarını söyledi.

Çakır'ın cenazesi, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin