4 yaşındaki Feyzullah Kabul 'Belediye mezarında' öldü


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
4 yaşındaki Feyzullah Kabul 'Belediye mezarında' öldü

Kahreden olay ve yine bilindik ihmal iddiaları.. Şırnak'ta arkadaşları ile oynarken, 4 gün önce açılan kanalizasyon çukuruna düşen 4 yaşındaki Feyzullah Kabul öldü. Çocuğun düştüğü kanalizasyon çukurunun çevresinde herhangi bir güvenlik şerit veya uyarısının olmamasından dolayı, açılan o çukur minik Feyzullah'a 'mezar' oldu..

Takip Et

Kahreden olay, Şırnak’taki Vakıfkent Mahallesi 21’inci Cadde üzerinde dün saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Arkadaşları ile oynayan 4 yaşındaki Feyzullah Kabul, açık kanalizasyon çukuruna düştü.

Doğan Haber Ajansı'nın (DHA) haberine göre, Küçük çocuğun açık kanalizasyon çukuruna düşmesi üzerine İtfaiye ve polis ekiplerine bilgi verildi. Verilen adrese belediye, AFAD ve sağlık ekipleri gönderilirken, gelen arama kurtarma ekiplerine çevredekiler de destek verdi.

Yapılan aramalar sonucunda 4 yaşındaki Feyzullah Kabul, düştüğü yerin 200 metre ilerisinde bulundu.

Feyzullah Kabul Şırnak Kanalizasyon çukuru
4 yaşındaki Feyzullah Kabul’ün cesedi düştüğü yerden 200 metre ötede bulundu.


Ambulansla Şırnak Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Kabul, yapılan ilk müdahale ardından yoğun bakıma alındı. Hayati tehlikesi bulunan Feyzullah Kabul yapılan müdahalelere rağmen gece geç saatlerde öldü. Kabul´un cenazesi yapılan otopsinin ardından ailesi tarafından alınarak Tekser mezarlığına defnedildi.

Feyzullah Kabul Şırnak
Çukurun etrafında hiçbir önlemin alınmadığı ortaya çıktı.

GÜVENLİK ŞERİDİ YOKTU

Şırnak Belediyesi’ne iş yapan yüklenici firmanın 4 gün önce açtığı kanalizasyon çukuru etrafında herhangi bir güvenlik şeridi olmadığı belirtildi. Kanalizasyon hattı için açılan çukurun içinden su geçtiği görülürken, küçük çocuğun düştükten sonra suya kapılarak 200 metre sürüklendiği belirtildi. Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlatırken, yüklenici firmanın olayla ilgili ihmalinin bulunup bulunmadığına yönelik araştırma devam ediyor. Görgü tanıkları, yağmur yağması sonucu açılan kanallarda su birikintisi oluştuğunu belirtti. DHA

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin