24 yaşındaki Gürkan Aras, tinerci vahşetine kurban gitti


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
24 yaşındaki Gürkan Aras, tinerci vahşetine kurban gitti

Ailenin tek oğluydu.. Hayatının en mutlu günlerinden birini yaşıyordu.. 1,5 milyon işsiz üniversite mezunu genç arasından sıyrılmış ve bir iş bulmayı başarmıştı.. 24 yaşındaki Gürkan Aras, iş görüşmesine gittiği Beylikdüzü’ndeki holdingle anlaştı. İşe girmenin mutluluğuyla evine dönen genç, Sefaköy’de önünü kesen tinerciler tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Takip Et

İstanbul sokaklarını kana bulayan tinerci ve madde bağımlıları, pırıl pırıl bir genci hayalleriyle birlikte katletti. İstanbul'un neredeyse her köşesin istila etmiş olan tinerci ve uçucu madde bağımlılarının karıştığı cinayetlere üniversiteden yeni mezun olan ve iş hayali kuran 24 yaşındaki Gürkan Aras, 2017 istatistiklerine göre ülkemizde sayıları 1,5 milyon aşan 'işsiz üniversiteli' arasından sıyrılmayı başarmış, bir holdinge iş başvurusu yapmış ve olumlu geçen görüşme sonrasında işe alınmıştı...

Feci olay pazartesi akşamı Sefaköy metrobüs durağında meydana geldi. Özel bir üniversitenin ekonomi bölümünden yeni mezun olan Gürkan Aras, pazartesi  Beylikdüzü'nde bulunan bir holdinge iş görüşmesine gitti.

Gürkan Aras Cinayeti

MÜJDEYİ VERECEKTİ

Olumlu geçen görüşmede işe kabul edilen Gürkan, bir sonraki pazartesi mesaiye başlamak üzere anlaşarak holding binasından ayrıldı. Mutlu haberi ailesiyle paylaşmak isteyen Aras, evine gitmek için Beylikdüzü'nden metrobüse bindi, Sefaköy durağında indi.

Metrobüsten indiği sırada durakta önünü tinerciler kesti. Tinerciler ile Gürkan Aras arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmada bir tinerci tarafından bıçaklanan genç, olay yerinde öldü.

Saldırganlar kayıplara karıştı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, saldıranları arıyor. Ailenin tek erkek çocuğu olan Aras'ın iki de kız kardeşi vardı. Gürkan Aras, gözyaşları arasında Tuzla Şifa Mahallesi mezarlığında defnedildi. (Sabah

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin