2017 TEOG 1. nakil sonuçları e-Okul sayfasında açıklandı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
2017 TEOG 1. nakil sonuçları e-Okul sayfasında açıklandı

Son dakika.. 2017 TEOG 1. nakil sonuçları.. Milli Eğitim Bakanlığı, TEOG nakil sonuçlarının açıklandığını duyurdu. Sonuçlar e-Okul sayfasında yayınlanırken, TEOG’a dair ikinci nakil başvurularının ne zaman başlayacağı veliler ve öğrenciler tarafından merak konusu oldu.

Takip Et

2017 TEOG yerleştirme sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı’nın resmi web sitesinde yayınlandı. 14 Ağustos’ta başlayan nakil başvuru süreci, 18 Ağustos 2017 tarihinde, saat 17:00’de sona erdi. MEB, birinci nakil başvuruları sonuç tarihini Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş Uygulaması Tercih ve Yerleştirme e-Kılavuzu’nda yayımlamıştı.

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik yapılan ikinci dönem TEOG sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından liselere yerleştirme işlemleri tamamlandı. 

Açıkta kalan ve başka bir okulu tercih etmek isteyen öğrenciler için 14-18 Ağustos tarihleri arasında 1. Nakil işlemleri için tercihler alındı.

Sonuçlar MEB'in https://e-okul.meb.gov.tr adresinden açıklandı. Sonuç bilgilerinde, öğrencinin kaydının yapıldığı okul bilgileri bulunuyor.

e-Okul sayfasına gitmek için buraya tıklayınız

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin