Kundaktaki 20 aylık bebeğe hastanede tecavüz! Açıklama geldi


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Kundaktaki 20 aylık bebeğe hastanede tecavüz!  Açıklama geldi

Son dakika. İstanbul'da özel bir hastanede, henüz kundaktaki 20 aylık bebeğe tecavüz edildiği ortaya çıktı.. Olayın meydana geldiği özel hastanede hasta bakıcı olarak çalışan 42 yaşındaki hasta bakıcı T.B., olayın hastane yetkilileri tarafından üstünün kapatıldığını ve bebeğe yönelik yapılan istismar olayının polise bildirilmediği söyledi. Vicdan azabına dayanamayan ve 155 polis ihbar hattına istismarı şikayet eden hasta bakıcının işine son verildiği ortaya çıktı.. Öte yandan İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü olaya ilişkin bir açıklama yaptı...

Takip Et

MAALESEF, YİNE KAN DONDURAN, İNSANLIK DIŞI BİR ÇOCUĞA, BEBEĞE YÖNELİK TECAVÜZ VE İSTİSMAR VAKASI HABERİ GELDİ...

Star TV'de yayınlanan Balçiçek İlter'le Olay Yeri Programı'nda herkesin kanını donduran bir iddia gündeme geldi. 42 yaşındaki hasta bakıcı T.B., Bakırköy'de bulunan özel bir hastanede çalışırken, 2017 yılının yaz aylarında 2015 doğumlu H.K. adlı bir kız bebeğin solunum yetmezliği nedeniyle hastaneye ailesi tarafından getirildiğini iddia etti. Hasta bakıcı, çocuğun hastaneye geldikten bir saat sonra öldüğünü söyledi.

İLGİLİ HABER

HEMŞİRE BEBEĞİN BEZİNİ DEĞİŞTİRİRKEN FARK ETTİ

Henüz 20 aylık olan kız bebek hastaneye solunum yetmezliği sebebiyle getirildi. Hasta bakıcı T.B. bebeğin bezini değiştirirken kanamayı fark etti ve bebeğin istismara uğradığını gördü. Doktorlar muayene sonrası H.K.'ye kronikleşmiş tecavüz vakası teşhisi koydu.

Henüz Kundaktaki bebeğe tecavüz ettiler.. Balçiçek İlter'de ortaya çıktı
Kundaktaki bebeğe tecavüz ettiler, hastane yetkilileri tecavüz olayının üstünü kapattı. Olayı ortaya çıkaran hasta bakıcıyı işten attılar!... Hasta bakıcı T.B., canlı yayında kan donduran olayın detaylarını anlattı

BEBEĞE TECAVÜZ OLAYINI İHABER ETTİ KOVULDU

Hasta bakıcı T.B.'nin iddiasına göre istismar vakası özel hastanenin yetkilileri tarafında polise bildirilmedi. Vicdan azabı duyan hasta bakıcı daha sonra 155'i arayarak kendisi ihbarda bulundu. T.B.'nin iddiasına göre bebeğe tecavüz olayının ihbar ettiği için 10 aydır çalıştığı hastaneden mobbing uygulanarak işinden kovuldu.

İLGİLİ HABER

İSTANBUL İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN AÇIKLAMA

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Medyada '20 Aylık Bebek Tecavüze  Uğradı, Hastane Polise Söylemedi' başlığıyla yer alan haber konusu ile ilgili  zamanında şikayete istinaden, konu yargıya intikal etmiş olup, inceleme  başlatılarak adli süreç devam etmektedir." denildi.

İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin