19 yaşındaki Ayşe Öztürk öldürüldü: Son Mesajı ise yürek burktu


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
19 yaşındaki Ayşe Öztürk öldürüldü: Son Mesajı ise yürek burktu

Türkiye'nin kanayan yarası haline gelen kadına şiddet ve kadın cinayetlerine maalesef bir yenisi daha eklendi.. Tekirdağ’da sabah saatlerinde işe gitmek için evinden ayrılan henüz 19 yaşındaki Ayşe Öztürk, başından tek kurşunla vurularak öldürüldü.. Genç kızı öldüren katil zanlısı Alparslan İ. kısa süre sonra polis tarafından yakalandı. Ayşe Öztürk'ün sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım ise yürek burktu

Takip Et

Feci olay olay, Tekirdağ Muratlı ilçesinde meydana geldi. Bir tekstil fabrikasında çalıştığı öğrenilen 19 yaşındaki Ayşe Öztürk’ün işine gitmek için yola koyulduğu sıralarda başından tek bir kurşunla vurularak öldürüldü

İŞE GİTMEK İÇİN EVİNDEN ÇIKMIŞTI..

Bugün sabah saat 08.30 sularında meydana gelen olayda, işe gitmek için yola koyulan 19 yaşındaki genç kızın evinin hemen yakınında yanına yaklaşan Alparslan İ. tarafından başından vurularak öldürüldü.. 

Ayşe Öztürk Tekirdağ, cinayet katil zanlsısı Alparslan İ

"BU ÇİZGİ DÜZ OLDUĞUNDA İNSANLAR SENİ ANİDEN SEVECEK"
Öldürülen 19 yaşındaki Ayşe Öztürk'ün sosyal medya hesabında "Bu çizgi düz olduğunda insanlar seni aniden sevecek" yazılı kalp atışı resmi paylaştığı görüldü. 5 Aralık Kadın Hakları Günü'nde böylesi bir cinayetin işlenmesi vahşet olarak nitelendiren CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer "Kadın cinayetleri durmuyor. Muratlı'da 19 yaşındaki Ayşe işine giderken sokak ortasında barbarca bir şiddetle hayattan koparıldı. Allah'tan rahmet, acılı ailesine sabır diliyorum" dedi.

Ayşe Öztürk Katili Aparslan İ

KATİL ZANLISI VE BABASI YAKALANDI: AŞKIMA KARŞILIK VERMEYİNCE ÖLDÜRDÜM

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ile Muratlı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri katil zanlısını yakalamak için geniş kapsamlı çalışma başlattı. Genç kızını ailesinin de ifadesine başvuran polis, katil zanlısının Alparslan İ. olduğunu belirledi.

Ayşe Öztürk Tekirdağ, cinayet katil zanlsısı Alparslan İ

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde oturduğu belirlenen 24 yaşındaki Alparslan İ.'nin olaydan babası 52 yaşındaki Hamdi İ. ile birlikte kaçtığı belirlendi. Alarma geçen polis, zanlıları Ergene İlçesi'nin Karamehmet Mahallesi mevkiinde çamura saplanmış otomobillerinin yanlarında yakaladı.

 

Ayşe Öztürk'ü öldüren katil ve babası yakalandı
Ayşe'yi öldüren Katil Alprslan ve onun babası kaçmaya çalışırken kıskıvark yakalandı

Alparslan İ.'nin cinayette kullandığı tabanca da üzerinde ele geçirildi. Zanlı polise verdiği ilk ifadesinde Ayşe Öztürk'e aşık olduğunu ve aşkına karşılık vermediği için öldürdüğünü söyledi. Polis gözaltına aldığı Alparslan İ. ile babası Hamdi İ.'yi soruşturmanın yürütüleceği İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.

 

Ayşe Öztürk Tekirdağ, cinayet katil zanlsısı Alparslan İ

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin