17 yaşındaki liseli Zekiye Durutan parkta intihar etti!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
17 yaşındaki liseli Zekiye Durutan parkta intihar etti!

Bir kahreden haber de Samsun Çarşamba'dan geldi.. 17 yaşındaki lise öğrencisi Zekiye Durutan, babasına ait ruhsatsız beylik tabancasıyla parkta intihar etti.. Yine bu akşam saatlerinde Sinop'ta 13 yaşındaki bir ilköğretim öğrencisi genç kız ailesi tarafından odasında başından vurulmuş halde bulunmuştu..

Takip Et

Son dakika.. Henüz hayatının baharında olan bir öğrenci yaşamına son verdi.. Samsun’un Çarşamba ilçesinde psikolojik sorunları olduğu öne sürülen lise öğrencisi Zekiye Durutan (17), parkta, babasına ait ruhsatsız tabancayla intihar etti.

Olay, akşam saatlerinde Çarşamba ilçesi Dikbıyık Mahallesi’nde meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen lise 3’üncü sınıf öğrencisi Zekiye Durutan, babasının evde bulundurduğu ruhsatsız tabancayı alarak, yakındaki çocuk parkına gitti.

Zekiye Durutan Samsun Çarşamba İntihar
17 yaşındaki lise öğrencisi Zekiye'nin yakınları acı haberi alınca yıkıldı..

Burada bir süre bankta oturan Zekiye Durutan, tabanca ile vücuduna ateş etti. Ağır yaralanan Zekiye Durutan, çevre sakinlerinin çağırdığı ambulansla Çarşamba Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Zekiye Durutan Samsun Çarşamba İntihar

Tedaviye alınan Zekiye Durutan, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Zekiye Durutan’nin cenazesi, yapılan incelemenin ardından otopsi için hastanenin morguna konurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin