15 yaşındaki öz kızına ve 3 arkadaşına cinsel istismarda bulundu


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
15 yaşındaki öz kızına ve 3 arkadaşına cinsel istismarda bulundu

Şanlıurfa'ın Ceylanpınar ilçesinde henüz 15 yaşındaki öz kızı L.Y ve kızının 13 ile 17 yaşları arasındaki 3 arkadaşına daha cinsel istismarda bulunan M.Y. ve, küçük çocuklarla para karşılığı istismarda bulunan 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öz babasının istismarına maruz kalan küçük kızın jandarmaya yazdığı mektupla ortaya çıkan kan donduran olayın ardından çocuklar devlet koruması altına alındı..

Takip Et

Mevlana Mahallesi'nde oturan L.Y. adlı küçük kız çocuğu jandarmaya mektup yazıp, öz babası M.Y.'nin, kendisiyle birlikte yaşları 13 ile 17 arasında değişen 3 kız çocuğunu para karşılığında başkalarına sattığını anlattı.

Mektup üzerine harekete geçen jandarma, L.Y. ile isimleri öğrenilemeyen 2 kız çocuğunu, Şanlıurfa Çocuk İzleme Merkezi'ne (ÇİM) sevk etti.

15 YAŞINDAKİ ÖZ KIZINA TECAVÜZ EDİP, PARA KARŞILIĞI SATTI

Burada ifadeleri alınan kızlardan L.Y.'nin, babası M.Y. tarafından cinsel istismarına uğradığı ve kızını para karşılığında pazarladığı ortaya çıktı.

Soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri L.Y.'nin babası M.Y. ile kızlara istismarda bulundukları iddia edilen C.H., M.B. ve A.B.'yi gözaltına aldı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, çocuklar ise devlet korumasına alındı. DHA

İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin