‘Hayır’ diyenleri FETÖ'cü ve Terörist ilan eden Erdoğan'a tepkiler!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
‘Hayır’ diyenleri FETÖ'cü ve Terörist ilan eden Erdoğan'a tepkiler!

Bahreyn ziyareti öncesi Atatürk Havalimanı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Benim milletim 'Hayır' diyen Kandil'dekilerle, benim 248 şehidimi şehadete gönderenlerle birlikte hareket etmeyecektir. Esasında 'Hayır' diyenler 15 Temmuz'un yanındadır" diyerek referandumda 'hayır' oyu kullanacakları darbeci ilan etmesine sosyal medya büyük tepki geldi. Kamuoyunda, "Erdoğan'ın ithamları için çirkin ve yersiz, FETÖ ve Kandil ile ortak hareket edip el ele mutluluk ve hasret gözyaşları dökenler bellidir." paylaşımları ise dikkat çekti.

Takip Et

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahreyn ziyareti öncesi Atatürk Havalimanı’nda çok tartışılacak açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “16 Nisan aynı zamanda 15 Temmuz'un bir cevabı olacaktır. 15 Temmuz'a önemli bir çıkışı olacaktır. Hayır diyenlerin konumu, 15 Temmuz'un yanında yer almaktadır. Bunu kimse sağa sola çekmesin” demesi Erdoğan’ın referandumda ‘hayır’ diyecekleri darbeci olarak nitelendirdiği olarak anlaşıldı. Cumhurbaşkanı’nın bu sözleri sosyal medyada büyük tepki çekti. CHP’li Erdoğan Toprak twitter’dan yaptığı açıklamada Erdoğan’ın ‘hayır’ diyenlerin iradesini hor gördüğünü ifade etti. 

"ERDOĞAN TOPLUMUN YÜZDE 65'İNİN HAYIR DEDİĞİNİ BİLİYOR"

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin ise, Erdoğan’ın 2010 yılındaki referandumda da “hayır” oyu verenleri darbeci ilan ettiğini hatırlatarak, “15 Temmuz darbesinin temel atma töreni, 2010 yılındaki referandumdur” dedi.

İLGİLİ HABER

"PAKETİN 18 MADDESİNDEN O KADAR UTANIYORLAR Kİ, MİTİNG YAPINCA YA DUBLE YOL MASALI YA DA CHP'YE SALDIRIYORLAR, ANLATACAK BİRŞEYLERİ YOK ÇÜNKÜ"

CHP Milletvekili Gürsel Tekin, Erdoğan ve AKP’lilerin referandumda “hayır” oyu vereceklere ilişkin yaklaşımlarının “ya benimsin ya kara toprağın” gibi olduğunu vurgulayarak, “Bu nasıl bir anlayıştır? Bu hangi demokraside var?” dedi. Tekin şöyle konuştu; “Bu paket, bugün “hayır” diyenlerin paketi değil. Paketi, “evet” diyeceğini açıklayanlar getirip halkın önüne koydu. Paketinizle ilgili anlatabileceğiniz bir şey varsa hodri meydan anlatın. Ancak paketin 18 maddesinden de o kadar utanıyorlar ki, miting yapınca ya duble yol anlatıyorlar, ya da chp’ye hakaret ederek geçiştiriyorlar. Madem ki paketiniz güzeldir, güzellemeler yapsanıza. Toplumun yüzde 65’i neye “hayır” dediğini çok iyi biliyor. Toplumun yüzde 35’i neye “evet” dediğini hala bilmiyor.”

KAMUYONDA 'HAYIR'CILARA DARBECİ/TERÖRİST İTHAMLARIBA TEPKİLER ARTIYOR.

Erdoğan’ın sözleri başta twitter olmak üzere sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi. Başta referandumda ‘hayır’ diyeceğini açıklayan isimler ve CHP’li vekiller Erdoğan’ın bu açıklamalarına tepki gösterdi. İte o tepkilerden bazılar…

Aykut Erdoğdu @aykuterdogdu

Sayın Erdoğan Cumhur'un başı olarak karışık cümleler kurmaya çalışıyor... Gayretini takdirle izliyoruz... Anlama Konumuna Gelmek.. Büyük 

Ruhat Mengi @RuhatMengi34

Son olarak CB Erdogan "Hayir diyenlerin konumu 15 Temmuz'un yaninda yer almaktir" demiş. Gerçekten, referandumda neden "Hayır" seçeneği var?

Erdoğan Toprak @EToprakCHP

CBErdoğan,‘hayır diyenlerin konumu 15 Temmuzun yanında yer almaktır’diyor,
darbeye,teröre,bölücülüğe #HAYIR diyenlerin iradesini hor görüyor

Mehmet Simsek  @memetsimsek

Birkaç yıl içinde tüm araçlarda standart olarak sunulması gereken özellikler. 
Sonrasında da otonom sürüş... 

Sedat İnal @SEDAT747

@memetsimsek "Hayır diyenlerin konumu, 15 Temmuz’un yanında yer almaktadır."açıklamasini yapan CB antidemokratik bir tavır takınmaktadır.

NUKHET TASMAN @nukhettasman

Aslında, referandum YOK, ben kara verdim, Dese , cuk oturacak

Erdoğan, 'bir eksiği tamamladı': 'Hayır' diyenlerin konumu 15 Temmuz'un yanıdır

aliserindag @aliserindag

"Hayır diyenlerin konumu aslında 15 Temmuz'un yanında yer almaktır."demek insafsızlıktır.Ayıptır.Ülkeyi yönetenlere böyle sözler yakışır mı?

Ali Eren @Alii_Eren

Hayır diyenlerin konumu,15 Temmuz'un yanında yer almaktadır. Bu açıklamayı devletin başı yapıyo e referandum niye o zaman dayıııı

 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin