'Adalet Arayışı' 9. gününde. 15 Temmuz Gazileri de sürpriz yaptı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
'Adalet Arayışı' 9. gününde. 15 Temmuz Gazileri de sürpriz yaptı

Adalet Yürüyüşü 9 gününde.. Sağanak yağmur ve fırtına altında geçen tarihi yürüyüşün dünkü etabı Bolu'daki Mengen Sapağı'nda sona erdi. Dokuzuncu gün etabı da saat 09:00'da başladı. Korteje bugün Türk Tabipler Birliği de destek veriyor. Korteji Yeniçağa ilçesi girişinde, Mudanya Belediyesi bandosu 'Onuncu Yıl' marşı ile karşıladı. Veli Ağbaba Twitter hesabından 15 Temmuz Gazilerimizle yola çıkıyoruz mesajı paylaştı.. İşte her gün siyaset, sanat, spor camiasından katılım ve desteğin geldiği 'Adalet Yürüyüşü'nün dokuzuncu gününden gelişmeler..

Takip Et

15 Haziran'da Ankara Güvenpark’tan başlayan 'Adalet Arayışı', CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde, her noktada yüksek katılım ve desteklerle devam ediyor..

'Adalet Yürüyüşü'ne Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından destek gelirken, Kılıçdaroğlu’nun yürüyüş güzergahında karşılaştığı vatandaşların sevgi gösterileri ve destekleri de oluyor...

Yürüyüşümüze dil uzatanlara,amacını saptırmaya çalışanlara en güzel yanıtı 15 Temmuz Gazilerimiz verdi.9.gün Gazilerimizle yola çıkıyoruz

Adalet Yürüyüşü 9. Gün 15 Temmuz Gazileri

-- 25 gün sürecek 432 kilometrelik yürüyüşün sekiz günü geride kaldı.

-- Yürüyüşün dünkü etabının son bölümü yoğun yağmur ve fırtına altında geçti.

Adalet Yürüyüşü 9. Gün, Bolu Tüneli

-- Kortej Bolu’daki Mengen Sapağı’nda sabahladı.

-- Tarihi yürüyüşün dokuzuncu gün etabı Kılıçdaroğlu’nun kısa açıklamasının ardından başladı.

Adalet Yürüyüşü 9. Gün, Bolu Tüneli

CHP lideri dokuzuncu gün konuşmasında; Maltepe Cezaevi’nde tutuklu bulunan Enis Berberoğlu’nun avukatlarının bugün Anayasa Mahkemesi’ne başvuracaklarını söyledi.

Adalet Yürüyüşü 9. Gün, Bolu Tüneli

Kılıçdaroğlu, Erdoğan ve Bahçeli cephesinden kendisini hedef alan açıklamalara yönelik ise ‘polemiğe girmeyeceğim’ yanıtını verdi.

Adalet Yürüyüşü 9. Gün, Bolu Tüneli Tabipler Birliği

09:00 – Kılıçdaroğlu’nun açıklamasının ardından kortej yürüyüşe geçti. Korteje bugün Türk Tabipler Birliği de destek veriyor.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin